Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan vide risikoen for fedmekirurgi til vægttab

  Flere og flere mennesker hvert år henvender sig til fedmekirurgi som løsningen på deres kampe med vægttab . Dette kan være et effektivt værktøj for folk, der har været i stand til at finde succes med livsstilsændringer alene , men det kommer med risiko for sin egen , som ikke kan ignoreres . De potentielle problemer som følge af den procedure, der kan spænde lige fra simple ubehag til , i ekstreme tilfælde , død . Men for den person, der har kæmpet hele sit liv med vægttab uden held , er den mindre chance for komplikationer ubetydelige i forhold til den potentielle payoff . Alligevel må den kommende patienten være opmærksom på , hvad han er hun kan blive udsat
en
brystet og mavesmerter er den mildeste potentiel komplikation til fedmekirurgi . Dette kunne være resultatet af helingsprocessen , samt infektion og betændelse , der kan følge af en invasiv procedure . Den øgede risiko for tarmluft kan også være en kilde til ubehag . Der kan også være fordøjelses ubehag og tab af energi på grund af den hurtige vægttab .
to .
Efter vægttab kirurgi , vil størrelsen af maven reduceres og længden af tarmen kan forkortes . Det betyder , at fødevarer vil bruge mindre tid i fordøjelsessystemet , og kroppen vil have mindre tid til at udvinde , hvad den behøver . Således må dehydrering og underernæring være bevogtet mod ved at sørge for at drikke vand ofte og ved at tage en daglig multivitamin , især den ene med B12 , calcium og jern . Diarré og GERD , eller gastrointestinal refluks sygdom, kan også forekomme .

3 .
Patienten risici episoder af lavt blodsukker , galdesten , og nyresten . Hvis patienten er diabetiker eller tage medicin , skal blodsukker være intenst overvåget for at sikre, at den ikke falder til lav .
4 .
Det er også muligt , at patienten kan lide en brok på incisionssted , eller at den procedure, der kan optrævle inde i patienten , enten af skødet bandet utætte eller hæfteklammer kommende fortrydes eller værre . I sådanne tilfælde skal fedmekirurgi skal gentages for at fortryde skaderne og forsøge at sikre, at fremtidige komplikationer reduceres .
5 .

Døden er den mest alvorlige komplikation til fedmekirurgi . Rapporter sætte dødeligheden et sted mellem 1 ud af hver 200-300 personer , der underkastes den procedure . Forsikring og Medicare modtagere er noteret en højere sats , dog . Graden af den risiko , afhænger af en række faktorer , såsom : patientens generelle sundhedstilstand , andre kroniske tilstande , at patienten kan have , samt patientens alder

gode råd og advarsler


 • Vægttab er af allerstørste betydning for menneskers sundhed , der er overvægtige , men også fysiske metoder er en bedre måde at gå om det . Før noget andet , livsstil ændringer ved hjælp af kost og motion bør være det første skridt .
 • Forskning lægen , før de undergik fedmekirurgi . Det er afgørende at vide, om han eller hun har en dårlig record eller et stort antal utilfredse patienter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------