Position: hotel888 > 3 >

kirurgisk mandlige ekstraudstyr

   Kirurgiske mandlige ekstraudstyr kan hjælpe mænd , der ønsker, at deres peniser at være længere eller bredere . Som med enhver operation , er der risici og resultaterne kan ikke være så dramatisk som du ønsker. En god forståelse af penis udvidelsen kirurgiske proces er nødvendig , før du beslutter dig for at gennemgå denne form for plastikkirurgi

Typer


Mænd der gerne vil have en længere penis opereres for at klippe opsættende ledbånd . Omkring en halv til en tredjedel af penis ligger faktisk inde i kroppen og er fastgjort via ligament til skambenet . Skære ligament gør penis rager flere og synes længere , fordi mere af det er synlig . Indsnit er normalt foretages i pubeshår , så det er ikke indlysende . Efter operationen er penis vægte anbefales til maksimal penis forlængelse . Den gennemsnitlige længde gevinst 01:59 inches , mens penis er slap , eller blød . Når penis er oprejst , længden gevinst er noget mindre .

Kirurgi kan også bruges til at gøre penis større . I den ene version af denne procedure , er allograft væv implanteres under huden af penis over erektil kamre for at øge sin omkreds . Allograft væv er taget fra Kadaver vævsdonorer . Væv kan også tages fra mandens egen krop og implanteret i hans penis . Den gennemsnitlige stigning i omkreds er ca 30 procent i slap scenen og 15 procent , når penis er oprejst . Kirurger anbefaler , at patienter bruger en penis stretching enhed efter operation for at bevare deres nye omkreds .

Glanular ekstraudstyr bruges til at øge størrelsen af glans , eller penishovedet . Væv poder, enten fra patientens krop eller fra allograft væv , der bruges til at udvide glans . Patienterne kan som regel forvente en stigning på cirka 15 procent .
Fedtsugning kan være nyttige i at gøre penis se større hos overvægtige mænd . Når det overskydende fedt er fjernet , kan flere af penis ses .

Normal størrelse


peniser kommer i alle forskellige størrelser , men normalt for længde er mellem tre og fire inches i slap tilstand og mellem fem og syv inches , når penis er oprejst . Peniser betragtes unormalt lille , hvis de måler mindre end tre inches i længde, når oprejst . Dette kaldes " micropenis . " Og samtidig have en micropenis ikke kan være godt for en mands selvværd , så længe penis fungerer normalt , mænd med mindre end gennemsnittet peniser stadig kan have sex og imprægnere kvinder .

Recovery


Efter operationen bør du erfaring minimal smerte og være i stand til at vende tilbage til arbejde i tre eller fire dage . Læger anbefaler, at du undgår sex i seks uger og ikke deltage i idræt i mindst fire uger.

Risici

Mange i den medicinske verden ikke bryder sig om procedurer for forhøjelse af længde eller omkreds af penis . Ifølge en erklæring fra den amerikanske Urologiske Association ( AUA ) , skære opsættende ligament at øge længden af penis har ikke vist sig at være sikker eller effektiv . Risici fra denne procedure omfatter voldsom blødning , infektion , tab af følelse i huden , afkortning af penis på grund af dannelsen af arvæv , en klumpet udseende penis på grund af reabsorption af graft væv og endda afmagt .

Overvejelser

Læger rådgiver mænd utilfredse med størrelsen af deres penis til at have en ærlig snak med deres partnere , før du tager handling . I mange tilfælde gøre partnere af begge køn ikke se penis for at være for lille og er helt tilfreds med det fysiske aspekt af forholdet . Seksuel teknik , sammen med opretholdelsen af en omsorgsfuld , intimt forhold til din partner , er ofte vigtigere end størrelsen af en penis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------