Position: hotel888 > 3 >

negative virkninger af kosmetisk kirurgi

   Kosmetisk kirurgi var designet til at gøre det menneskelige legeme se bedre ud. Tusindvis af mennesker har disse operationer gjort hvert år til at ændre deres ansigt og krop . Hvad mange af disse mennesker ikke indser er, at der er negative effekter til kirurgi , lige fra følelsesmæssige problemer til at koste , og de risici, de tager , når de ligger på bordet

Side Effects


Selvom tusindvis af mennesker gennemgår kosmetiske og plastikkirurgi hvert år , der er nogle bivirkninger til de procedurer . Dette varierer afhængigt af den præcise funktion . Nogle patienter har oplevet hovedpine , kvalme og langvarig smerte . Et andet fælles bivirkning rapporteret, er betændelse omkring det område af kroppen , hvor proceduren blev gjort . Disse bivirkninger generelt spreder over tid , men kan være dårligt i starten . Enkeltpersoner kan også opleve blå mærker på områder af deres krop .

Cost


Når folk beslutter at gennemgå kosmetisk kirurgi , de ofte konsultere en professionel , der giver dem et skøn over omkostningerne. Dette skøn er ikke en bindende kontrakt , men et gæt om, hvor meget af proceduren vil koste . De faktiske omkostninger kan stige dramatisk i løbet af dette skøn , der fører patienterne til at lide pres for at betale hele beløbet , selv om de ikke har råd til det . Når omkostningerne er spredt ud over en betaling plan , kan det medføre mere stress .

Emotional Effects


Den følelsesmæssige effekt på patienternes velbefindende er en af de negative virkninger af kosmetisk kirurgi . Mens de gå under kniven for at løse et problem , de ser på ydersiden , dette til tider kun tjener som en forbinding på de større problem . Efter operationen de fortsat lider et kropsbillede forvrængning . Et lille antal patienter fortsætter med at gå tilbage til kirurgen for at fastsætte andre problemer , de ser i stedet for at forsøge at finde en reel løsning på problemet .

Risici

Risici er en negativ sideeffekt af kosmetisk kirurgi , fordi de ' Re dramatiske og varierende . Når en person skridt under kniven , de åbner sig op til risici i forbindelse med kirurgi . Der er tilfælde af enkeltpersoner at dø på operationsbordet , selv under en rutinemæssig procedure . Den enkelte også har at bekymre sig om risici forbundet med en infektion , allergiske reaktioner og organsvigt . Disse kun forekommer i et lille antal sager , men de er stadig noget at overveje .

Ardannelse

Ardannelse er noget, som mange mennesker ikke overveje, når det kommer til kosmetisk kirurgi . Men i visse tilfælde denne type kirurgi kan efterlade varige ar , der ikke falmer med tiden . Brystforstørrelse og fedtsugning er to af de mere populære procedurer , der forårsager ardannelse . Kirurgen kan senere forsøge at korrigere ardannelse eller reducere forekomsten , men det virker ikke altid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------