Position: hotel888 > 3 >

om dermabrasio

   Dermabrasio er en plastikkirurgi procedure, hvor den øverste lag af huden fjernes kirurgisk . Det bruges kosmetisk til at hjælpe selv ud mangler i overfladen af huden , såsom fine linje rynker omkring øjnene og munden eller ardannelse forårsaget af acne . Det bruges også medicinsk til at forbedre udseendet af huden , der er blevet vansiret af ulykker , forbrændinger eller tidligere operation . Den procedure, der normalt tager mindre end to timer , og sker oftest i lægens kontor

Funktion


Både dermabrasion og en lignende procedure kaldet dermaplaning kan forbedre udseendet af din hud . Hverken procedure kan helt fjerne alle ardannelse og hverken foregiver at være ungdommens kilde . Det er altid bedst at rådføre dig med din læge og få en klar forståelse af de forventede resultater af din operation før de går . Yngre mennesker vil helbrede hurtigere fra dermabrasio kirurgi end ældre mennesker . Mennesker med mørk hud og folk med afrikansk eller asiatisk kulturarv kan opleve permanente misfarvning af huden . Mennesker med aktive infektioner i huden , bør ikke have dermabrasio indtil infektionen er under kontrol .

Risici


Fordi dermabrasio er en kirurgisk procedure, det bør kun udføres af en autoriseret læge . Fælles risici omfatter ændringer i hudens pigmentering , som kan være permanent . Whiteheads kan udvikle sig efter operationen , men de plejer at rydde op med normal hygiejne . Nogle patienter oplever forstørrede porer og i sjældne tilfælde infektion og ardannelse , herunder overdreven arvæv , er mulige . Allergiske reaktioner over for de lokale bedøvelse kan også være et problem .

Beliggenhed


Dermabrasio er normalt udføres i lægens kontor eller i en kirurgisk center på en ambulant basis. Hvis proceduren bliver omfattende , kan lægen anbefale et hospitalsophold . En lokal anæstesi vil blive givet til følelsesløs operationsstedet , og du kan også gives en beroligende at slappe af dig . Nogle læger foretrækker at bruge en bedøvende aktuel spray i stedet for eller som supplement til den lokalbedøvelse . Medmindre procedure forventes at være omfattende , vil du sandsynligvis ikke blive givet en generel anæstesi .

funktioner

En erfaren dermabrasio læge kan udføre proceduren i så lidt som et par minutter eller så længe et par timer , afhængigt af hvor meget areal kræver opmærksomhed . Lægen fjerner det yderste lag af huden med en roterende stålbørste . Yderligere lag af huden fjernes på samme måde , indtil lægen når det optimale niveau , der vil gøre Ufuldkommenhed mindst mærkbar . Den resulterende hud vil være helt mørt og kan kræve salve og oral medicin for at kontrollere hævelse og smerte .

Overvejelser

Der er mange effektive og omkostningseffektive behandlinger til at forbedre udseendet af din hud , der ikke involverer operation . Dette kan omfatte mundtlige og aktuelle behandlinger , lys og laser terapi og kemisk peeling. Dermabrasio er en kirurgisk procedure , der normalt sker under en lokalbedøvelse i lægens kontor . Det indebærer fysisk fjernelse flere lag af huden . Som med alle operationer , er der risici involveret . Altid konsultere en autoriseret læge forud for undergå nogen kirurgisk procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------