Position: hotel888 > 3 >

om hage implantater

   Chin implantater kan gøre en persons næse ser mindre og kan give en mere afbalanceret kig i ansigtet . Disse implantater kan også gøre nakken ser mindre kødfulde . Chin implantater er den mest almindelige type af ansigtet implantat . Proceduren er oftest udført på kvinder , men hage implantater vokser i popularitet blandt mænd

Kandidater


Gode hage implantat Kandidaterne skal være følelsesmæssigt og mentalt stabil . Ansøgerne skal være i stand til at kommunikere tydeligt med deres læge og ikke have urealistiske forventninger om procedurens udfald . Mennesker, der søger en hage implantat skal være sunde og fri for knoglelidelser og sygdom . Denne procedure er ikke anbefalet til alle, der har taget acne medicin Accutane ( isotretinoin ) i 6 måneder forud for proceduren .

Typer


knogler og væv vin kan bruges til at lave hage implantater . De podninger kan komme fra hagen implantatet patienten eller fra en Kadaver . Fedt grafts bruges også i hagen udbygninger . Menneskeskabte implantater er fremstillet af flere forskellige materialer . Injicerbar materialer kan også bruges til at forme hagen . Nogle injectables tilbyder kun midlertidige resultater.

Cost


Prisen på hagen implantater varierer meget . Når at få en pris fra din læge , sørg for at det indeholder alt hvad du får brug for . Du kan forvente at betale gebyrer til kirurgen , narkoselægen og hospital . Medicin og udgifter til implantatet selv kan være yderligere . Medmindre hagen implantatet er nødvendige som følge af ulykke eller skade , vil de fleste forsikringsselskaber ikke betale for en hage implantat .

Side Effects

Infektion er muligt i både hagen og på ethvert graft steder . Hæmatom , seroma og reaktioner på implantatet materialer kan forekomme . Det er også muligt for implantater at flytte eller flytte . Enhver ansigtet følelsesløshed varede længere end 3 uger bør indberettes til din læge og kan kræve trimning eller flytning af implantatet .

Recovery

Chin implantater kan resultere i følelsesløshed og blå mærker i flere dage . Det kan være svært at tale og smile de første par dage efter operationen . Det kan også være svært at spise , og mange patienter befinder sig på et flydende kost for omkring 10 dage . Hævelse og blå mærker er også almindelige og let hævelse kan vare op til 5 måneder. Mange patienter sove i en stol eller omgivet af puder til at holde fra oprulning på en opsvulmet ansigt . Recovery tider er ofte kortere med injicerbar materialer end med kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------