Position: hotel888 > 3 >

om maveplastik

   Maveplastik foretages på både mænd og kvinder over atten år , der ønsker forbedringer , der ikke kan opnås ved diæt og motion alene . Proceduren er ofte udført på kvinder, der har konstateret, at deres mavemuskler har mistet elasticitet på grund af flerfold graviditeter og på mænd og kvinder, der har vundet og tabt store mængder af vægten

Du skal bruge: .
rengøringsmateriel

Identifikation


En abdominalplastik , eller Fedtsugning , er en kosmetisk procedure , der strammer huden og musklerne i maven . Hud , der er blevet overbelastet , kan klippes og redraped omkring navlen området , at skabe en fast udseende . Proceduren er afsluttet i cirka tre til fem timer , under generel anæstesi , med en restitutionstid på omkring fire uger.

Typer


Der er to typer af Fedtsugning procedurer . I den fulde Fedtsugning procedure , der to snit , en over skambenet og et andet omkring navlen . Huden og musklerne er strakte sig fra siderne , indad mod navlen og sys . Overskydende hud og fedtvæv fjernes derefter , og navlen er omplaceres . Denne metode retightens musklerne samt den overbebyrdede huden , og indsnævrer taljen .
Den delvise Fedtsugning er en lidt mindre drastisk og kun virksomheder huden og musklen , der ligger under navlen området . Delvis maveplastik normalt kun kræve en incision og ofte omfatter fjernelse af overskydende fedt celler gennem en fedtsugning .
Begge typer af maveplastik orlov vis grad af ar i de områder, hvor de nødvendige indsnit er lavet .

Overvejelser


Visse livsstilsændringer skal behandles og følges forud for enhver form for Fedtsugning procedure . For rygere , er det vigtigt at stoppe med at ryge . Nærende mad valg vil bidrage til at fremskynde helingsprocessen , men rygning kan forlænge den , og også forårsage potentielle komplikationer under operationen og anæstesi .
Du kan også vælge at tage sig tid før operationen at nå ud til venner eller familie for deres støtte . Du vil blive øm i et stykke tid bagefter , og kan have brug for lidt hjælp til din daglige rutine . Også , at udarbejde en garderobe af løstsiddende tøj til komfort formål efter operationen , og placere vigtige elementer inden for rækkevidde af din seng eller sofa vil være meget vigtigt .

Advarsel

Som med ethvert kirurgisk indgreb , maveplastik bære risiko for komplikationer . Problemer med anæstesi , blødningsproblemer og den potentielle risiko for infektion er muligheder . Du kan også mærke stor blå mærker og ømhed i området , at operationen blev udført . Du skal også være i god mental og fysisk sundhed , for en Fedtsugning , der skal udføres . Du bør heller ikke planlægger at blive gravid efter proceduren .

Misforståelser

Det er en almindelig misforståelse, at en Fedtsugning kan bruges i stedet for vægttab . Dette er ikke sandt . Faktisk mistede størrelsen af den vægt i løbet af en Fedtsugning er kun et direkte resultat af den mængde af hud , der er fjernet under proceduren , der som regel beløber sig til ca 04:57 pounds . Derfor , hvis vægttab er en bekymring , bør det ske gennem motion og sund kost forud for operationen. Bagefter, kan en Fedtsugning forbedre dine resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------