Position: hotel888 > 3 >

om microdermabrasion bivirkninger

   Microdermabrasion er en hud procedure , der arbejder for at fjerne og reducere forekomsten af fine linjer, rynker , " Crow 's fødder , " mørke alder pletter , hud misfarvninger og acne ar på huden . Det fremmer og tilskynder til produktion af kollagen . Det er en meget almindelig og populær ikke kirurgisk behandling . Som med alle kosmetiske behandlinger , der dog altid er en vis form for risiko for at opleve bivirkninger , og microdermabrasion er ingen undtagelse fra reglen

Mest almindelige Risk


Den mest almindelige risiko, der er forbundet med microdermabrasion procedure er en temmelig minimal. Det er at ændre farvebalancen i huden . Mennesker, der får denne procedure kunne opleve nogle mørke eller lyse pletter på teint , og nogle ujævnheder i huden tone . Pigmentering og ar er almindelige bivirkninger ved alle hud procedurer og ikke kun microdermabrasion ( herunder kemisk peeling , laser belægning og dermal slid ) .

Årsag


Microdermabrasion ses som en meget risiko-fri og sikker procedure . Årsagen til dette er , fordi processen er meget blid og udelukkende fjerner det øverste lag af huden , mens den nederste del helt intakt og uberørt . Desuden er det øverste lag af huden udelukkende består af døde og triste hudceller .

Advarsel


Mennesker med mørkere tegn , og som har højere pigmentering niveauer er dog langt mere tilbøjelige til at få negative bivirkninger som en Resultatet af microdermabrasion . Disse personer er på et højere risiko for microdermabrasion ændrer deres pigment ligevægt , selvom risikoen er stadig meget minimal . Også folk med mere følsomme hudtyper er mere tilbøjelige til at opleve bivirkninger som godt.

Andre almindelige bivirkninger

Selv om hovedparten af microdermabrasion patienterne ikke oplever nogen form for bivirkninger , dem, der ikke oplever dem rapporten , at afskalning , tør hud , rødme og kløe er de mest almindelige problemer . Generelt , men disse bivirkninger er ekstremt milde og forbigående ( de går væk i løbet af et par dage på at undergå behandling ) .

Acne Microdermabrasion Side Effect

For patienter, der fik acne microdermabrasion (i modsætning til microdermabrasion procedurer , der fokuserer mest på anti -aging ) , en potentiel bivirkning er en stigning i pletter i ansigtet ( som regel mørke pletter ) . Dette er en midlertidig bivirkning og hovedsageligt ingen grund til alarm . Denne bivirkning er kendt som " udrensning "og er en naturlig reaktion på processen. Microdermabrasion er en eksfolierende proces ( eftersom det fjerner det øverste lag af døde hudceller ), og det unclogs porer , hvilket fører til bakterier bliver frigivet . Denne bakterie bringer på en midlertidig acne bølge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------