Position: hotel888 > 3 >

alternativer til hornhindetransplantationer

   Corneal transplantation indebærer udskiftning af en syg eller arret hornhinden med en ny . Beskadigede hornhinder kan resultere i en person , der uklar eller sløret syn . Når dette sker , lys er i stand til at trænge øjet for at nå nethinden , som er lysfølsomt . Dette kan resultere i permanent synsnedsættelse eller endda blindhed . Corneal transplantation er en måde at håndtere dette problem , men der er også alternative muligheder

fytoterapeutiske keratectomy


fytoterapeutiske keratectomy ( forkortes PTK ) er en innovativ teknologisk fremskridt i øjet pleje for at tage sig af problemer som hornhinde ar , cornea dystrophies og forskellige cornea infektioner . Med denne procedure , fordampe læger mikroskopisk tynde lag af problematiske hornhindevæv og chip løs på de uregelmæssigheder , der skyldes mange hornhinde ar og dystrophies . Dette gør det muligt frisk nyt væv til at vokse på overfladen , som nu er glat .

PTK Fordele


Der er en masse fordele i forhold til fytoterapeutiske keratectomy over hornhinde transplantationer. For det første at komme sig PTK tager kun et par dage , mens cornea transplantationer inddrage flere måneder for inddrivelse tid , hvilket kan få yderst frustrerende at folk . Også afkastet af visionen er generelt meget hurtige med PTK , og succesraten er op til 85 procent .

hornhindetransplantation Ulemper


Grunden til at mange mennesker betragter PTK over cornea transplantationer er, at der er nogle problemer med hornhinde transplantationer. Nogle mulige komplikationer omfatter forkastelse af den nye hornhinden , hvilket indebærer advarselssignaler som nedsat syn , rødme af øjet , smerter og lysfølsomhed . Hvis en person oplever nogen af disse symptomer i over seks timer, skal hun straks søge lægehjælp fra deres øjenlæge .

Intrastromal Corneal Ring Segmenter

Intrastromal hornhinde ring segmenter er en anden alternativ til hornhinde transplantationer . Med denne behandling , er implantater indsat i stroma for at forme hornhinden ind i en mere naturlig , normal udseende form . Implantater , kaldet " Intacs , "er ikke garanteret at arbejde ordentligt , men de kan være meget sikkert og nemt fjernes og bagefter , hornhinden tilbage tilbage til normal .

Kontaktlinser

For nogle milde hornhinde spørgsmål , kontakt linser er nyttige for at forbedre vision og cornea transplantationer er ikke påkrævet . Kontaktlinser øge og forbedre den vision i høj grad ved at udfylde op i rummet mellem den indvendige overflade af linsen og de uregelmæssige hornhinden overfladen med tårevæske . Kontaktlinser , dog normalt kun effektiv til milde tilfælde , og hvis situationen forværres , er en vis form for yderligere behandling, der kræves .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------