Position: hotel888 > 3 >

alvorlige bivirkninger af plastikkirurgi

   Plastikkirurgi bliver mere og mere almindeligt som procedurer , der engang var beregnet til at hjælpe dem med deformiteter og andre hudskader er tilpasset til andre formål . Selvom det teknisk set , plastikkirurgi henvist til operation der beskæftiger sig med naturlige problemer eller skader , er udtrykket blevet synonymt med kosmetisk kirurgi og forfængelighed operationer såsom næse job , restaurering , læbe ombygninger og bryst ændringer . I enten form , bærer plastikkirurgi betydelig risiko for alvorlige bivirkninger

Du skal bruge: .
Primær pleje læge .

Infektion


Når huden er brudt , og interne væv udsættes for fremmede stoffer , der er en chance for, at kroppen bliver inficeret med ondsindet bakterier . Læger bruger steriliseret værktøj i rene omgivelser , men selv den bedst mulige forberedelse kan ikke fjerne alle chancer for infektion . Derudover indsnit , nedskæringer , suturer og hæfteklammer , der kan stå bag efter plastikkirurgi fremlægge en allé for infektion at angribe kroppen . Normalt. en inficeret operationsstedet kan behandles effektivt med over -the-counter medicin eller antibiotika .

Ardannelse


En uundgåelig del af at lave huller og nedskæringer i huden er , at de efterlade ar bag , en ironisk kendsgerning for en type operation har til formål at fremme skønhed . Kirurger forsøge at skjule ar ved at udføre kirurgi laparoscopically ( gennem et lille snit i huden ) for at begrænse, hvor mærkbar arret vil være . Nogle procedurer sker i næse eller mund kan afsluttes med kun snit ude af syne . Stadig på trods af en kirurgernes bedste indsats , kan mange procedurer såsom bryst implantation og nedsættelse efterlade ar , der er synlige , når de ses fra en bestemt vinkel .

nerveskader


Et andet risikoen for plastikkirurgi er , at procedurerne kan forårsage nerveskader . Hvis en kirurg rifter eller nedskæringer nerver , mens du udfylder en operation , kan det medføre en hel eller delvis tab af følelse i visse dele af kroppen . For eksempel , i en bryst implantering er det muligt for de nerver , der fører til brystvorten og areola at være beskadiget , hvilket kan føre til tab af følelse under seksuel aktivitet . Mens nerveskader er en temmelig sjælden komplikation , dens virkninger er ofte permanente .

allergiske reaktioner og mere alvorlige bivirkninger

Når en person gennemgår kirurgi , er hun givet forskellige medikamenter for smerter og hævelse . Disse kan fremkalde en allergisk reaktion hos patienten . Sværhedsgraden af allergiske reaktioner kan variere alt fra let hoste og feber til udviklingen af bistader eller død . Plastikkirurgi udføres under fuld narkose , som er kendt for at bære en lille chance for at sætte patienten til at sove , så han ikke er i stand til at blive genoplivet . Så at begrænse antallet af generel anæstesi procedurer en undergår er klogt . Kirurgi kan også føre til en sjælden form for infektion , kaldet toksisk shock syndrom , der bærer en temmelig høj dødelighed .

Kirurgiske indgreb er ofte ikke går som planlagt

Et større risiko for plastikkirurgi er , at resultaterne er aldrig garanteret. En læge kan spekulere hvordan operationen vil gøre patienten passe hævelse og blå mærker aftager , men resultatet er ofte anderledes end hvad patienten planlagt. For eksempel kan en ansigtsløftning efterlade patienten følelsen som om hendes hud ser alt for kunstig , kan en næse job forlader næse skæve , og brystimplantater kan være større eller mindre end forventet . Dette resulterer ofte i yderligere kirurgi for at løse problemet . resulterer i spildte penge og mere udsat for andre risici .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------