Position: hotel888 > 3 >

bivirkninger af gastrisk bypass operation

   For mennesker, der er betydeligt overvægtige , kan gastrisk bypass operation være en måde at forbedre sundheden og livskvaliteten . Generelt patienter, der gennemgår en operation kan falde omkring to-tredjedele af deres ekstra vægt inden for de første to år . Med denne type af gastrisk bypass-operation , er en del af maven begrænses, så den person kan ikke spise så meget mad , plus en portion af fødevaren omfartsveje i maven og går direkte til dele af tarmen . Den procedure fører til nogle potentielt farlige bivirkninger .

dumping syndrom


Efter gastrisk bypass-operation , kan maden flytte gennem tyndtarmen for hurtigt . Konsekvenserne er kronisk diarre , kvalme , svedtendens , besvimelse og svaghed .

ernæringsmæssige mangler


Fordi en del af maden indtages ikke optages i kroppen for næringsstoffer , patienter er i risiko for at udvikle mangler . For eksempel kan en jernmangel føre til blodmangel . Patienter kan også have større risiko for at udvikle osteoporose .

Problemer med bands og /eller Staples


Til afsnittet ud en del af maven , er bands eller hæfteklammer brugt . Hvis disse materialer pause eller begynde at forværres , er operationen væsentlige vendt .

mavesyre Lækage

I nogle tilfælde kan mavesyren ender lækker i maven . Den stærke syre kan faktisk skade indre organer .

Død

Selvom gastrisk bypass operation anses den sikreste form for fedmekirurgi til rådighed , 1 i hver 200 operationer resulterer i død af patienten gennem komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------