Position: hotel888 > 3 >

bivirkninger af laser hud behandlinger

   Laser hud behandlinger er ikke altid den bedste løsning for resurfacing huden . Laser behandlinger er meget slidende og kan smide den naturlige balance i huden . Dette er en liste over mulige bivirkninger fra laserbehandlinger til at overveje , før de har denne fremgangsmåde gøres

Pain .


Under en laser-behandling flere lag af huden fjernes afslører nye lyserøde og sarte hud nedenunder . Dette vil medføre hævelse , som vil vare omkring en uge og kan være meget smertefuldt .

skorpedannelse og Rødme


Du kan opleve skorpedannelse og rødme i en til to uger, mens du er healing . Afhængig af Deres reaktion på behandling eller hvor dybt behandlingen gik , kunne den helbredende proces eventuelt tage fra en til to måneder .

Mulig Ardannelse


Sørg for at gå til den bedste læge du kan finde . Nogle stater tillader Estheticians at gøre laser behandlinger i kurbade , hvor der som i andre stater proceduren kan kun udføres af en læge , i en læge kontor . Hvis den person, der administrerer den procedure, ikke ved, hvad han laver kan du ende med at blive skadet for livet .

Infektion

under flere lag af din hud zapped ud med en laser kan åbnes dig op for risikoen infektion . Som enhver operation betyder det ikke, du bliver smittet , bare fordi du havde den procedure , men det gør sætte dig i fare . Igen , finde den bedste læge man kan .

undgå sollys

Efter en laser-behandling , skal du bære solcreme . For de første mange måneder , skal du undgå solen. Hvis du går ind i solen , især uden sol skærm , vil du få solpletter . På dette tidspunkt din hud er nye som en baby 's hud og du er nødt til at behandle det som sådan .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------