Position: hotel888 > 3 >

cirka dobbelt knæalloplastik

   Double knæalloplastik er en stor prøvelse . Det er også blevet mere og mere almindeligt med længere levetid og bedre teknikker . Folk behøver ikke længere at leve i konstant smerte og kan genoptage deres foretrukne aktiviteter , såsom cykling , golf og gå , med en vellykket procedure . Kunstige knæ har været længerevarende , hvilket gør gentage procedurer mindre almindelige. De fleste kan vare i mindst et årti

Funktion


Dobbelt knæalloplastik er en . mulighed for dem , hvis knæ er slidt væk igennem misbrug , overdreven brug , osteoporose eller gigt . Knæalloplastik består af udskiftning af beskadigede knæet området med metal og plast . Det område, der skal udskiftes er det sted, hvor vægten fordeles , og hvor brusk har ofte båret væk .

Effects


Smerter vil være den initiale effekt af en dobbelt knæalloplastik , men vellykkede operationer vil fjerne kroniske smerter med som patienten har højst sandsynligt boet på lang sigt . Mens mennesker, der gennemgår dobbelt knæproteser ikke kan gå på at løbe en maraton , vil de finde mobilitet øget betydeligt , og ubehag kraftigt reduceret .

Terapi


Den øgede mobilitet kan kun komme omkring med masser af hårdt arbejde efter operationen . Fysioterapi er et must efter dobbelt knæoperationer . En uddannet terapeut kan hjælpe patienten gradvis øge anvendelsen af deres knæ uden at beskadige dem . Patienter arbejder ofte med en terapeut flere gange om ugen . Terapeuterne kan gøre hus opkald eller patienten kan gå til deres kontor . Vandterapi , såsom en indendørs pool , har også været effektiv . Det giver folk mulighed for at forsigtigt at arbejde på deres knæ uden skurrende tyngdekraften kvæle på deres hæle , så at sige .

Time Frame

Den helbredende tid efter dobbelt knæalloplastik er omfattende . Opholdet på hospitalet , kan vare op til en uge , med nogle patienter har brug for at bo i en rehabiliteringscenter bagefter . Ugers fysioterapi vil også følge kirurgi . Folk vil begynde at føle stabile og inddrives fra en knæ udskiftning efter omkring tre måneder.

Overvejelser

En af de store spørgsmål , der kommer med dobbelt knæalloplastik er , hvis begge knæ bør udskiftes på samme tid . Dem , der vælger dette valg er sandsynligvis håber på en kortere restitutionstid , da de ikke vil være nødvendigt at få erstatning for to separate tre måneder ad gangen. Der er dog dobbelt risici som to operationer bliver udført i et møde . Nogle patienter , som har valgt at have både knæ gjort på én gang har haft behov for blodtransfusioner , oplevede desorientering efter procedurer og har ofte lidt under svær og til tider fatale kardielle komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------