Position: hotel888 > 3 >

farerne ved lap band kirurgi

   Laproscopic Gastric Banding eller Lap-Band , er en operation , der passer en stiv plastik bånd over din mave til at snøre den øverste del af maven på størrelse med et æg , som begrænser antallet af fødeindtagelse på et givet tidspunkt .

Operative Farerne


Operative farer er sjældne og forholdsvis milde til gastric bypass . Potentielle komplikationer omfatter indsnit infektioner , betændelse og muligheden for en lækage i bandet .

Band skred


Umiddelbart efter operationen , en reaktion på anæstesi eller kost kan resultere i opkast , som kan påvirke placeringen af båndet eller faa det til at glide .

Havn Smerter


Nogle mennesker oplever alvorlige gener med placeringen af " havn ", en anordning under huden , der vil tillade en kirurg at injicere saltvand ind i bandet . Dette kan flyttes , hvis ubehag er betydelig .

Hårtab

Som med enhver hurtigt vægttab , hårtab eller udtynding kan ofte forekomme . Når vægttab er toppet , vil håret vokse ud igen .

Ineffektivitet

Den største fare af skødet band kirurgi er , at hos patienter, som ikke er forpligtet til at spise den begrænsede antallet af kalorier (som kan fremkalde opkastninger i begyndelsen ) Og ikke gå til deres læge for " fylder " af saltvand kan ende med at tabe lidt at ingen vægt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------