Position: hotel888 > 3 >

farerne ved vægtøgning efter gastrisk bypass operation

   Gastric bypass ( også kendt som Roue da Y , eller RNY ) er en procedure, hvor en del af din mave og øvre tarm fjernes kirurgisk , om malabsorption af kalorier og mindre mave kapacitet . Det resulterer i en massiv og næsten øjeblikkelig vægttab , men de alvorlige vægttab kombineret med senere vægtøgning kan være en farlig kombination

. Vægtøgning Mulig


I den oprindelige vægttab , de fleste patienter falde til omkring 15 til 30 pounds mindre end deres plateau vægt . De fleste mennesker ikke får tilbage i nærheden det beløb, de tabte , men de gør genvinde en vis vægt .

Udstrækning i maven


På trods af det faktum, at maven er blevet kirurgisk reduceret , overspisning over tid kan strække maven ud . Maven kan endda vende tilbage til sin oprindelige størrelse over tid med fortsatte overspisning , som næsten vender operationen .

Diabetes


Fordi insulin er meget følsom over for vægt , kan diabetes forsvinde med vægttab , men kan også vende tilbage meget hurtigt med vægtøgning , fordi de eksisterende insulin produktionen ikke længere er tilstrækkelig til vægten .

High Blood Pressure

Forhøjet blodtryk , såsom diabetes , kan hurtigt vende tilbage med vægtøgning , fordi det er et symptom på en overvældet system .

Hjertesygdom

Vægtstigning , hurtigt vægttab , og derefter ekstra vægtøgning kan sætte en person alvorligt i risiko for hjertesygdomme , fordi det ødelægger styrken af blodkar og muskler , og tilføjer at den stress, den kirurgiske anæstesi allerede placeret på hjertet og det omgivende væv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------