Position: hotel888 > 3 >

farlige bivirkninger af gastrisk bypass operation

   Gastrisk bypass operation hjælper overvægtige og super fede at tabe sig. Under operationen , er patientens mave størrelse reduceres kraftigt . Efter operationen , vil patienten kun kunne spise en meget lille mængde mad ad gangen . I nogle tilfælde er denne operation er den eneste vej for en patient at tabe sig nødvendige for at leve . Men som alle operationer , er der risici . Hver patient skal nøje overveje de risici, før check-in for kirurgi

Abdominal Komplikationer


Nogle af bivirkningerne af gastrisk bypass nødvendiggøre en operation. Et sådant tilfælde er , når utæt af mavesyre opstår omkring Staples bruges til at lukke posen. Selv om dette kan behandles med antibiotika , er kirurgi normalt kræves for at forebygge komplikationer , såsom forgiftning , der kan opstå . En komplikation, der undertiden følger gastric bypass er forsnævring af åbningen mellem tyndtarmen og maven . Dette er en anden komplikation , der kan kræve operation .

Blodpropper


Fede patienter er mere tilbøjelige til at udvikle blodpropper i benene end gennemsnittet eller undervægtige patienter . Disse blodpropper er ikke farlige , så længe de bliver i benene . Problemet kommer , når de rejser til lungerne . Denne betingelse , der kaldes en lungeemboli , er livstruende . Patienter , der ryger øge risikoen for denne tilstand efter gastric bypass . Læger normalt instruere en patient at færdes så hurtigt som muligt efter operationen . Det meste af tiden , har patienterne til at bære kompressionsstrømper , hvilket reducerer risikoen for blodpropper formning.

Dumping syndrom


Det sker, når maden rejser for hurtigt gennem fordøjelseskanalen . Patienter, der oplever dette syndrom bliver kvalmende og opkast kort efter at have spist . Nogle patienter kan også have anfald af diarré eller svimmelhed . Nogle gange , det sker kun efter at have spist søde fødevarer eller fødevarer, der er højt indhold af fedt . Denne komplikation er livstruende , da det øger chancen for underernæring .

Død

Den alvorligste bivirkning ved gastrisk bypass operation er død . Der er mange måder at dette kan ske som et resultat af operationen . Underernæring, infektioner og anæstesi komplikationer er alle mulige . Mens ingen kan forudsige, hvornår døden vil indtræffe som et resultat af gastrisk bypass , der er nogle advarselsskilte , der viser den operation kan ikke være i din bedste interesse . Følsomhed over for medicin er en af disse . Mennesker, der er allergiske over for medicin , har en øget risiko for anæstesi komplikationer . Patienter med problemer med hjertet , der ikke er et direkte resultat af fedme vil måske tænke to gange om at få operationen .

Forebyggende Care

Mange kirurger , der udfører gastric bypass operationer kræver , at patienterne mister en vis mængde af vægt før kirurgi . Dette krav tjener to formål : at sikre, at patienten er villig og i stand til at holde sig til en kost program , og for at mindske risikoen for livstruende komplikationer . Patienterne opfordres til hurtig ryge , før de har operationen , hvilket reducerer risikoen for blodpropper og medicin følsomhed . Begynder en lav-effekt træningsprogram er også gavnligt . Patienter , der har svært ved at bevæge sig rundt kan nyde godt fra at gøre lys øvelser . Selv bed-bundet patienter kan gøre dem. For eksempel , liggende på ryggen , tag den ene arm op fra sengen og curl armen , så din næve er i nærheden af din skulder . Gentag på den anden side . Til benet øvelser , liggende på ryggen , rejser den ene fod op så meget som muligt . Hold det for en optælling af 3 , derefter langsomt sætte det ned igen . Gentag på den anden side . Er disse øvelser mindst tre gange på hver side .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------