Position: hotel888 > 3 >

firedobbelt bypass operation

   Hjertet leveres med blod gennem kranspulsårerne . Når fire af disse fartøjer bliver indsnævret eller blokeret , enten gennem åreforkalkning eller andre årsager , så kan en firedobbelt bypass udføres . Dette er en kirurgisk procedure , hvor en sund vene af patientens bruges til at omdirigere blodet rundt i usunde hjertet arterie .

Der er to måder bypass kan gøres . Den ene er ved at åbne kisten at få adgang til hjertet . Den anden er gennem brug af små snit at få adgang til hjertet arterier . Tilstanden af arterierne bestemmer , som kan bruges

operationen


En type operation kræver at patienten skal sættes . på en hjerte-lunge bypass maskine . Maskinen cirkulerer blodet , mens hjertet er stoppet . Hjertet er adgang til via brystbenet begynder med en 6-til 8- tommer snit . Venen grafts er indsamlet fra patienten , og hjertet maskinen er tilsluttet . De podninger er syet på plads til hver er knyttet til aorta og et punkt uden for den beskadigede skibet blive omgået . Maskinen er fjernet , og incisionen er sutureres .

En anden type operation ikke bruge maskinen . I stedet det område, hvor kirurgen arbejder på er fysisk holdt stille, mens hjertet slår .

En tredje type operation er den endoskopiske type , hvor små indsnit er lavet i brystvæggen for at indsætte robot kirurgiske værktøjer til podning .

Historie


Den første bypass operation blev gjort i 1960 . Syv år senere en ny teknik , udviklet af Dr. Rene Favaloro , brugte et transplantat lavet af saphenavene . Denne vene blev fjernet fra patientens ben og bruges til at omgå indsnævret hjertet arterie . Dette blev grundlaget for efterfølgende operationer . Denne procedure blev senere brugt af Dr. Dudley Johnson for en bypass på venstre kranspulsårerne . Desuden er anvendelsen af en arterie fra brystvæg eller arm begyndte at blive brugt .

Overvejelser


Transmyocardial laser revaskularisering ( TMR ) bruges undertiden i forbindelse med bypass operation . TMR bruger en laser til at forbedre blodgennemstrømningen mod hjertet . Det er ikke en fælles procedure , og er normalt bruges til at nå hjertet afsnit, bypass grafts er mindre vellykkede . Bypass typer kirurgi er undertiden refereres til af den akronym CABG , udtales " kål ".

Advarsel

Selvom de langsigtede resultater er ikke så forskellige , er bypass operation anses for at være mere risikobetonet end ballonudvidelse , men angioplastik er betragtes som mindre vellykket end bypass surgery. The risikoen for bypass-operation kan omfatte , slagtilfælde , hjerteanfald , infektion , forsnævring af transplantatet , problemer med kognition , anæstesi komplikationer , blødning og død . Men tilbage brystsmerter er det mest bemærkelsesværdige problemet .

Betydning

bypass-operation har vist sig at reducere hjerteanfald potentiale , lindre smerter og forbedre mobiliteten . Det er den foretrukne løsning for visse diabetiske tilfælde og for folk med mere ekstreme tilfælde af tilstoppede blodkar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------