Position: hotel888 > 3 >

fordele og ulemper ved en kønsskifte

   Kønsskifte operationer er sex omplacering kirurgi , som er kirurgiske procedurer , hvor en persons udseende og funktion af deres seksuelle karakteristika er ændret dramatisk at blive der svarer til det modsatte køn . Kønsskifte operationer udføres på transseksuelle personer, der identificere sig mere med det køn, som er modsat den, hvor de blev født . Kønsskifte operationer er meget alvorlige , livsforandrende kirurgi , der kommer med fordele og ulemper

Funktion


Grundlaget for kønsskifte operationer varierer mellem de to køn . For mænd bliver kvinder ( transwomen ) , kirurgi indebærer kirurgisk rekonstruktion af den kvindelige seksuelle anatomi . I den modsatte ende af spektret , med kvinder bliver mænd ( transmen ) medfører processen en mastektomi (kvindelige bryst fjernelse ) og opførelsen af den mandlige seksuelle anatomi .

Fordele


Der er en masse fordele til seksuel opgave operationer . Mange af disse ydelser er sociale og følelsesmæssige . Nogle fordele ved at køn ændringer omfatter mental stabilitet , følelsesmæssig tilfredshed , bedre socioøkonomiske funktion , højere selvværd og stærkere seksuelle relationer og følelser for partnerskab .

Negative effekter


Selvfølgelig er der også en masse negative konsekvenser , som er et resultat af kønsskifte operationer . Nogle af disse negative konsekvenser omfatte kirurgiske komplikationer og vanskeligheder , selvmord eller selvmordstanker , dyre lægeregninger , og beklager, at have haft kirurgi .

Overvejelser

En stor ulempe for kønsskifte operationer er , som nævnt før , de kan blive meget dyrt og det meste af tiden ikke vil være omfattet af nogen forsikring planen . For mænd som ønsker at blive kvinde , kan omkostningerne være godt over $ 20. 000. For kvinder bliver mænd , kan omkostningerne dog være tre gange så meget eller mere .

Advarsel

Sex ændre operationer er meget komplekse , og der er en masse forskellige procedurer, der indgår som går ud over blot at ændre en andens seksuelle anatomi . Andre procedurer omfatter næsekorrektion , pande re-profilstyring , underkæbe reduktion , larynxødem brusk reduktion , brystimplantater , bryst genopbygning og mange andre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------