Position: hotel888 > 3 >

fordele og ulemper ved kosmetisk kirurgi

   Der er intet galt med at ville gøre dig selv smuk eller ønsker at føle dig bedre tilpas . I et samfund, hvor billedet er alt , følelse og ser godt ud , er vigtig . Det spørgsmål at spørge dig selv er , hvor langt vil du gå for at se fuldkommen? Før du overveje noget så drastisk som kosmetisk kirurgi , så sørg for du er tilfreds med , hvem du er på indersiden , fordi udenfor kan ændre på et øjebliks varsel

forskellige procedurer


Kosmetisk kirurgi omfatter en lang række procedurer . Hver procedure har sine egne fordele og ulemper , også . Et af de mest populære kosmetiske kirurgi procedurer er lipoplasty , eller fedtsugning . Den indlysende fordel ved denne procedure er, at folk kan miste en stor mængde af kropsfedt i løbet af få timer . Som sådan , kan de føle sig bedre om sig selv efter proceduren og fastholde en sundere livsstil . Men hvis du tager på i vægt efter at være undergivet fedtsugning , risikerer du chancen for at dimpling din hud og kræver fedt injektioner for at løse problemet . Din krop kan også tage lang tid at vænne sig til den nye vægt , og nogle mennesker lider kulderystelser og andre problemer i de kommende uger og måneder efter indgrebet.

Ansigtsløftning er også populære kosmetiske procedurer . Lægerne kan tage 10 eller 20 år ud dit udseende med en ordentlig ansigtsløftning . Dog ansigtsløftning kræver fire eller flere ugers restitutionstid . I løbet af denne tid , vil dit ansigt søger typisk opsvulmet og forslået . Nogle ansigtsløftning procedurer er også indlysende, og de kan gøre dit ansigt og hud ser unaturlige og endda plast .

Selv brystimplantater har deres ulemper . De kan gøre en kvinde føler sig mere sikker i sig selv og sin krop , men implantaterne har en risiko for lækage eller endog sprænges og kræve et andet operation for at løse problemet .

Omkostninger


En af de uoverkommelige ulemper ved kosmetisk kirurgi er omkostningerne . En simpel Botox injektion kan koste så meget som $ 400 og endnu mere i nogle dele af landet , hvor det er mere populært . Breast reduktioner kan variere mellem $ 3. 500 og $ 6. 000 afhængigt af om du er en mand eller en kvinde . Restaurering gennemsnit omkring $ 6. 500 , og endnu fedtsugning koster mere end $ 3. 000. En næse job er som regel mere end $ 4. 000 og øjenlåg kirurgi er mindst $ 3. 000. Disse er blot nogle af de høje omkostninger for nogle af de mest populære kosmetiske kirurgi procedurer .

Selv om omkostningerne ved disse procedurer er typisk dyrere, der er nogle måder at spare penge på dem . De fleste plastikkirurger tilbyder finansieringsmuligheder , enten gennem deres eget kontor eller ved arbejde med en långiver eller finansieringsselskab . Mange mennesker er i stand til at give disse procedurer ved at arbejde ud lave månedlige betalinger . Nogle kosmetisk kirurgi skoler kan også tilbyde rabat procedurer for folk, der er villige til . Disse procedurer er kontrolleret og observeret af uddannet personale , så negative risici på et minimum .

Risici


En af de mest almindelige fejl folk gør , når man rejser kosmetisk kirurgi er at bruge den forkerte læge . Hvis du vælger den forkerte læge eller en læge , der ikke er certificeret , kan du risikere dit helbred og dit liv i nogle tilfælde . I det mindste kunne en dårlig læge gøre dig værre end du var før du gik ind for en operation . Lægen kan ikke bruge sterilt udstyr , der kan resultere i infektion eller hæmatom . Andre læger kan udføre en procedure , der resulterer i uregelmæssigheder , asymmetrier , rynker , divots og smilehuller .

En anden ulempe ved kosmetisk kirurgi er det anæstesi anvendes under proceduren. Bedøvelsesmiddel komplikationer er mere udbredt end mange mennesker er klar , og de kan være dødelig i sjældne tilfælde . Dog mindre alvorlige komplikationer som følge af anæstesi omfatter blodpropper , midlertidig lammelse , unormal hjerterytme og meget mere .

En lille procentdel af mennesker også blive afhængig af kosmetisk kirurgi . De kan finde en berømthed i Hollywood , at de ønsker at ligne og underkastes adskillige procedurer med henblik på at ligne den person. Nogle har været igennem så mange procedurer, som de simpelthen ligner plastik kloner af sig selv .

Sikkerhed

Generelt kosmetisk kirurgi procedurer er sikre . Det overvældende flertal af kunder, der gennemgår fedtsugning , ansigtsløftning , bryst udbygninger eller andre procedurer er tilfreds med ændringen og lider få ( hvis nogen ) negative bivirkninger .

Der er dog nogle statistikker , som udgør en ulempe for dem, der overvejer kosmetisk kirurgi . Ifølge CosmeticSurgery. com , omkring fire procent af kosmetisk kirurgi procedurer har en vis form for komplikationer , når de er afsluttet . Procedurer udført i Mexico og andre lande, hvor de er meget billigere tegner sig for mange af de operationer , der " går dårligt , " men det er stadig noget at overveje .

Krav

For at være en berettiget kandidat til kosmetisk kirurgi , skal du følge bestemte kriterier . Der er flere sundhedsmæssige betingelser , som sandsynligvis vil diskvalificere dig fra at være en kandidat til kosmetisk kirurgi , herunder lungesygdom , forhøjet blodtryk, diabetes , gigt , fejlernæring , svær depression fedme . Disse og andre problemer gør risikoen for kosmetisk kirurgi mere sandsynlige. Men hvis du er en temmelig sundhed person , kan kosmetisk kirurgi være en kolossal fordel .

Rygere er heller ikke gode kandidater til kosmetiske procedurer . Faktisk skal de stoppe med at ryge i to hele uger , før proceduren er planlagt , og de skal også være røgfrit i to uger efter operationen . For nogle rygere kan det være en enorm ulempe for kosmetisk kirurgi . For andre kunne det være et tryk , de har brug for at blive røgfri for livet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------