Position: hotel888 > 3 >

fordele og ulemper ved plastikkirurgi

   Kom rynket , slasket og slappe er blevet en saga blot for dem med pengene og lysten til at gennemgå plastikkirurgi . Mens rekonstruktionskirurgi kan hjælpe en person fungere igen , har elektiv kosmetisk kirurgi bliver stadig mere populære og tilgængelige . Mange mennesker er gået under kniven , nogle med resultater, der er stjerners , andre med dem, der er skræmmende . Uanset resultatet eller typen af plastikkirurgi , men også bærer en masse risici

Du skal bruge:
en endnu ikke planlagt operation eller anden medicinsk procedure .

Typer


Plastikkirurgi kan enten være rekonstruktive eller kosmetiske . Den tidligere kan forbedre , hvordan kroppen fungerer , eller rekonstruere dårligt vansiret ansigter og kroppe efter en ulykke eller anden uheld . Kosmetisk kirurgi er fuldt valgfag og fysisk unødvendige , udføres udelukkende for at øge en persons udseende .

Procedure


Plastikkirurgi har gjort store fremskridt i løbet af året . Det er helt klart blevet mindre rystende og invasive , takket være brugen af lasere . Meget af plastikkirurgi kan gøres på en ambulant hjælp af en generel anæstesi . Helbredende tid har også stærkt forbedret , med folk komme tilbage til deres normale rutine inden for en uge eller to .

Effects


rekonstruktive plastikkirurgi kan lægge nogen sammen igen efter at han er blevet revet fra hinanden . Kosmetisk plastikkirurgi kan oprette dramatiske ændringer i udseende og ændre den menneskelige krop til at ligne en butik-købte Barbiedukken . Folk bruger operationen for at trodse aldring og skabe en mere sexet look , i hvert fald ifølge samfundets definition af sexet . Større bryster , en fladere mave , fyldigere læber og større kindben er blot nogle af de procedurer , der kan gøre en museagtig gal i en vidunderlig model .

Overvejelser

Som hurtig som en plastikkirurgi procedure kan være, er der stadig mange ting , der kan gå galt . Infektion kan sætte ind, kan der opstår komplikationer , der fører til en delvis lammelse i ansigtet eller andre dele af kroppen , kan brystimplantater eksplodere , hærde eller ender misdannede . Oftere mennesker er også beklagede deres beslutning om at ændre deres naturlige udseende , og " revision " procedurer har været stigende. Disse er en masse potentielle farer for en procedure , der ikke er absolut nødvendigt at skabe fysisk velvære .

Addiction

Et andet fænomen i verden af plastikkirurgi er en patients lyst til at blive hooked på det . Ønsket om fysiske perfektion kan være så intens , at folk vil føle, at de har brug for mere og mere operation for at fastsætte flere og flere ting , de opfatter som galt med dem . Jocelyn Wildenstein er et eksempel på en person , der har haft omfattende plastikkirurgi , til stor vansiring af hendes ansigt ( se Resources nedenfor ) . Hun sigende brugt mere end 4 millioner dollars om kirurgiske procedurer , at få hende titlen af verdens mest skræmmende berømthed i den britiske formiddagsblade .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------