Position: hotel888 > 3 >

forskellige typer af plastikkirurgi

   Plastikkirurgi kan opdeles i to hovedkategorier kirurgiske kategorier : rekonstruktiv og kosmetisk . Rekonstruktive plastikkirurgi bruges til at fastsætte abnormaliteter og fokuserer på det funktionelle. Kosmetisk plastikkirurgi er gjort af hensyn til udseende . Patienter, som har forsket de ønskede operation , er selektive , når de vælger en læge , er fysisk og psykisk sund og har rimelige forventninger , vil klare sig bedst med alle plastikkirurgi mulighed

Rhinoplasty


Rhinoplasty er en fælles kosmetisk kirurgi , der anvendes til at omforme næsen . Denne operation er udført af mange grunde , herunder : genopbygning , korrektion af medfødte misdannelser og lindring vejrtrækningsproblemer eller blot en kosmetisk ændring . Prisen tag til en næse job gennemsnit omkring $ 5. 000 og den procedure, som regel har en restitutionstid på 2-4 dage.

Otoplasty


Den mest almindelige årsag til otoplasty er at pin tilbage udstående ører . Rekonstruktion af deforme og beskadigede ører kan også ske . Interessant , otoplasty er en af de få kosmetiske procedurer passende for børn i alderen fire og op . Prisen varierer mellem $ 2. 000 og $ 5. 000 , og kan være dækket af en forsikring .

Abdominalplastik


En Fedtsugning er fjernelse af overskydende hud og fedt , som regel fra vægttab eller graviditet , fra underlivet . Det resulterer i en stærkere bugvæggen ( trio af muskler , der gør op underlivet ) og en fladere mave . Det efterlader en " hip -til-hofte " ar og kan kræve næsten et år for komplet helbredelse. Falder omkostningen mellem $ 3. 000 og $ 10. 000, afhængig af lokalitet , patientens behov og den anvendte teknik.

fedtsugning

Fedtsugning , ofte kaldet kroppens profilstyring , er den mest almindelige kosmetiske indgreb, der udføres i USA . Den indebærer anvendelse af en hul nål til at suge væk overskydende kropsfedt . Prisen varierer , lige fra $ 1. 500 til $ 7. 500. Teknikker også , varierer og afhænger af de ønskede resultater, og patientens behov .

Breast Kirurgiske indgreb

Der findes tre hovedtyper af plastikkirurgi i brystet. Brystforstørrelse , som bruger implantater for at forstørre eller forbedre bryster , er den anden mest almindeligt udførte kosmetiske procedure i USA . Omkostningerne typisk ligger mellem $ 3. 000 og $ 5. 000 , og kan gå højere afhængigt af den anvendte type implantat og dets placering .

Sygepleje , graviditet og alder kan forårsage bryster til at miste deres form , hvilket resulterer i tab af fasthed og elasticitet . En brystløft , en anden kosmetisk procedure , vil modvirke dette og kirurgisk omforme brystet . Denne procedure vil efterlade synlige ar og normalt koster mellem $ 4. 000 og $ 6. 000 , afhængig af beliggenhed.

En tredje kirurgisk mulighed er for kvinder, der lider af store bryster . En brystreduktion vil bidrage til at afhjælpe ryg og nakkesmerter , bh strop riller og vejrtrækningsproblemer , der ofte er forbundet med store bryster . Prisen for en brystreduktion gennemsnit $ 7. 000 , men kan variere fra sted til sted , og omfanget af proceduren .

Andre Kirurgiske indgreb

Face-elevatorer , Pande-lifte og øjenlåg kirurgi er andre fælles kosmetiske procedurer med henblik på at forbedre og opdatere ansigts udseende . Hele kroppen elevatorer er almindelige efter ekstreme vægttab , der resulterer i en overflod af overskydende hud . Der er andre kirurgiske og ikke- kirurgiske kosmetiske procedurer til rådighed , og en konsultation med en autoriseret plastik kirurg vil hjælpe med at finde dem, der vil give de ønskede resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------