Position: hotel888 > 3 >

gastroøsofageal reflukssygdom kirurgi

   Gastroesophagael Refluks Disease , også kendt som GERD er en kronisk tilstand , der normalt ikke går væk på egen hånd. Hvis ændringer i livsstil , kost og medicin ikke virker eller patienten begynder at få komplikationer ( såsom kronisk astma eller synkebesvær ) , er kirurgi anbefales . Kirurgi for GERD har sine egne risici og bør overvejes nøje

operationen


Fundoplication . er det medicinske navn for de mest udbredte procedure gjort for gastroesophagael refluks . Det indebærer stramninger og åbningerne omkring spiserøret . ( Se Ressourcer nedenfor for en mere detaljeret beskrivelse af operationen . )

Andre procedurer


Endoskopisk procedurer, der involverer syning af de lavere esophageal sphincter eller indsprøjtning af stoffer i esophageal muren er også blevet brugt til at behandle svær GERD . I nogle tilfælde kan en udvidelse ( strækning) af spiserøret vil bidrage til at afhjælpe problemet .

Overvejelser


Kirurgi , især hvis din læge afgør åbningen af maven er nødvendigt snarere end at gøre proceduren ved laparoskopi eller endoskopi , bærer risiko for infektion og komplikationer .

Recovery

Efter operationen kan patienten også tilbøjelige til at oppustethed og kvalme i flere uger og bliver nødt til at se hans kost omhyggeligt .

Fordele

Mens nogle patienter der stadig brug for medicin efter operationen , de fleste er fri for halsbrand efter indgrebet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------