Position: hotel888 > 3 >

hår udskiftning systemer

   Hårtab kan være en ødelæggende lidelse for både mænd og kvinder . Mere end 65 procent af mændene har tegn på hårtab efter alder 60 , som gør en væsentlig del af kvinder over 50 år. Tidlig hårtab kan også udløses af forskellige receptpligtig medicin. Heldigvis er der mange systemer til at forebygge , standse eller vende hårtab ved hjælp af både syntetiske og naturlige metoder

Betydning


Minoxidil-. den aktive ingrediens i hår udskiftning systemer som Rogaine-er kun effektivt , når de anvendes korrekt . Det skal anvendes to gange om dagen, som efter fabrikantens anvisninger . Alligevel vil en forholdsvis lille andel af hanner se betydelige resultater af behandlingen . Meget er stadig ukendt , hvordan hårtab og udskiftning værker , trods massive efterspørgsel efter arbejde hår udskiftning behandlinger .

Funktion


Den mest effektive hår udskiftning metode er en kirurgisk transplantation . Moderne hår transplantation ikke indebærer grimme hår stik . Moderne behandlinger indebærer lille snit i hovedbunden , i hvilke mindre mængder hår er implanteret . Håret derefter opfører sig naturligt , at skabe en komplet leder af hår uden behov for kemiske behandlinger. Den afhængighed af transplantere hår ind i bagsiden af hovedbunden og panden gøre proceduren mindre praktisk for kvinder , dog .

funktioner


Der er også mange alternative hår udskiftning behandlinger ud på markedet. De fleste af dem har dog ikke været sat gennem kliniske forsøg . Nogle af de lægemidler kan efterligne virkningerne af klinisk dokumenteret hår narkotika i at blokere for hårtab hormonet DHT . Hårsække , der modtager betydelige og gentagen eksponering til DHT dø , og stoppe producere hår . Den tidligere, at hårtab behandling starter , jo mere effektiv er det sandsynligt, at være .

Overvejelser

Der er andre kirurgiske skaldethed behandlinger udover transplantation . Plastikkirurger kan reducere størrelsen af hovedbunden eller ruller hen over flapper af hud til at øge hår dækning . Disse metoder kan være effektive , men de bære en større risiko for infektion som følge af operationen.

Forebyggelse /Solution

Underernæring kan føre til for tidlig hårtab . Vælge en kost eller tage kosttilskud, som er rig på D-vitamin og omega -3 fedtsyrer for at fremme hår sundhed . Afværge anæmi ved at få tilstrækkeligt jern i din kost . Undgå hårtab svindel , der hævder , at de kan regrow tabte hår . Når en hårsæk dør , er den eneste levedygtige mulighed for at erstatte hår er at få en kirurgisk transplantation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------