Position: hotel888 > 3 >

hvordan man begynde at forberede kirurgi

  Til at begynde forberedelserne til operation , laver nogle forskning om, hvordan man forbereder kan betale sig ved at tilbyde den bedste chance for en hurtig og let genindvinding . Der er næringsstoffer , der kan bidrage til at støtte healing og mindske smerter og ubehag efter operationen . Vide hvad man skal tage , og hvad man ikke skal træffe, er lige vigtige og vil hjælpe kroppen med henblik på at forberede kirurgi og genrejsningsprocessen

Du skal bruge: .
urtete
echinacea .
C-vitamin
grøn te .

marietidsel .


1 .
Sørg din kost er sund og velafbalanceret før og efter operationen . Undgå eventuelle tilføjelser til eller lægemidler, der fortynder blodet , såsom aspirin . Også undgå hvidløg , ingefær , gingko biloba , kava kava , EPA , Matrem , og vitamin E. Tal med din læge om eventuelle tillæg , du tager .
2 .

Til forberedelse af operationen , stoppe med at ryge , hvis du er ryger . Rygning hæmmer den helbredende proces og kan interagere med medicin .
3 .
Tal med din læge om fordelene ved at have en ren kolon før operationen .
4 .

Probiotika som acidophilus vil bidrage til at støtte tarmbakterier og hjælper kroppen forberede kirurgi .

5 .
Urtete er fremragende før og efter operationen . Teer som brændenælde , mælkebøtte , og lucerne er højt indhold af vitaminer og mineraler .
6 .
Echinacea vil bidrage til at styrke immunforsvaret og kan findes i te , tinkturer , urter , kapsler Osv.
7 .
Tal med lægen om opbevaring dit eget blod før operation i tilfælde af chancen for at skulle en transfusion . Ved at bruge dit eget blod kan du undgå risikoen for ordregivende hepatitis eller anden sygdom .
8 .
Hvis du har et område, der barberet , barbere dagen før snarere end aftenen før . Dette reducerer infektionen sats .
9 .
Bliv positive og visualisere en vellykket operation og hurtig , let genindvinding .
10 .
at forberede kirurgi , anbefalede kosttilskud inkluderer : Bromelain og gurkemeje som anti-inflammatoriske . Grøn te er fyldt med anti-oxidanter . En høj kvalitet multi-vitamin hjælper med frie radikaler og væv reparation . C-vitamin sårheling . Vitamin E efter kirurgi forbedrer blodcirkulationen og reparationer væv .
11 .
Marietidsel beskytter leveren fra antiobiotics og andre lægemidler, der er fastsat for kirurgi . Homøopatiske Arnica Montana er godt for efter operation for at mindske hævelsen og fremme helingen .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at din læge er opmærksom på al medicin , allergier og kosttilskud , du i øjeblikket tager .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------