Position: hotel888 > 3 >

hvordan man får en Fedtsugning er godkendt af forsikrings-

  For mange mennesker , lyder tanken om at få en Fedtsugning vidunderlig , men det kan være meget dyrt . Da de fleste sygeforsikringsselskaber ikke vil dække omkostningerne af kosmetiske procedurer , kan det være meget udfordrende at få en Fedtsugning betalt af forsikring . Det betyder ikke, at det ikke er muligt at gøre det , dog . Her er nogle af de ting at huske på , hvis du er interesseret i at have en Fedtsugning gjort , men ikke har råd til den procedure,

Du skal bruge: .
praktiserende læge

<. br > 1 .
Besøg din primære sundhedstjeneste læge . Har en rutinemæssig fysisk , og tale med din læge om eventuelle bivirkninger, som maven kan være årsag dig til at opleve . Hvis der er nogle typer af helbredsproblemer , der kan være forbundet med behovet for at have en Fedtsugning kan dit helbred forsikringsselskab være villig til at give nogle dækning .
to .

Afgør, om dit bughulen er at få dig til at opleve rygsmerter . Denne bivirkning er især udbredt blandt folk, der har tendens til at bære deres vægt i maven regionen . Sygesikring virksomheder ofte dække udgifterne til brystreduktion på grund af rygsmerter , så det er ikke uhørt at nogle vil give dækning for maveplastik når maven forårsager denne samme problem .
3 .
Lad din læge for at tjekke dig for en ventral eller navlebrok . Disse er begge problemer, som kan være forårsaget af maveregionen . Sygeforsikringsselskaber kan give dækning for en Fedtsugning for patienter , der oplever et af disse helbredsproblemer på grund af deres underliv .
4 .
Har din læge sætte dig på en diæt og motion regime , der kan hjælpe afhjælpe problemet. Planlæg regelmæssige besøg , hvor lægen vil registrere nogen vægt , at du taber , eller ikke tabe . Hvis du har svært ved at tabe sig, kan lægen sende registreringer af dine gentagne besøg , som bevis på, at du har en vanskelig tid at tabe på egen hånd .

5 .
Anmodning oplysninger fra din sygeforsikring selskab om dækning af maveplastik . Nogle virksomheder kan være villig til at give en vis mængde dækning til patienter, der har sundhedsmæssige problemer forårsaget af deres maveregionen . På den anden side , kan nogle sygeforsikringsselskaber være uvillige til at rokke på de retningslinjer, de har for kosmetiske procedurer .

gode råd og advarsler


 • Spørg din læge til at give dit helbred forsikringsselskab med en brochure om de sundhedsmæssige problemer i forbindelse med udførelsen ekstra vægt omkring maven . Find ud af , om der er visse kosmetiske kirurger , at dit helbred forsikringsselskab kan eller ikke kan være villige til at yde dækning til .
 • aldrig falsk helbredsproblemer , således at dit helbred forsikringsselskab vil dække omkostningerne til en kosmetisk procedure . Sørg for at gøre forskning på alle kosmetiske kirurger , før der en procedure gjort . Husk at få dit helbred forsikringsselskab til at betale for enhver form for kosmetisk kirurgi bliver ikke let, men giv ikke op , før du selv prøve .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------