Position: hotel888 > 3 >

hvordan man får laser øje kirurgi

  Er du træt af at bære briller og kontakter ? Har du gået og drømt om at få laser øje kirurgi , men er ikke sikker på hvordan man kan gå om at gøre det , eller hvis du selv kvalificere ? Laser øje kirurgi er en fremragende teknologi , der kan permanent reparere mange øjenproblemer og befri dig fra at skulle bære briller og kontakter . Lær om hvordan du forbereder og i sidste ende få laser øje kirurgi

Du skal bruge:
viden om dit syn problem


1
Er du en match for . Laser Eye Surgery ?
laser øje kirurgi er bedst egnet til mennesker med nærsynethed , langsynethed og bygningsfejl og for folk , der ikke har ekstreme tilfælde af nogen af disse . Laser øje kirurgi kan ikke helbrede blindhed og er ikke velegnet til folk med alle ekstreme øje betingelser eller for folk uden en stabil vision . Laser øje kirurgi er også kun for folk , der er ved godt helbred .

2 .
afgøre, hvad slags Kirurgi er rigtig for dig ?
Der er to typer af laser øje kirurgi , LASIK og PRK . LASIK er den nyere af de to teknologier , og er hvad de fleste læge vil anbefale til patienter, der søger laser øje kirurgi . Men det er det værd at spørge din læge om begge dele.
3 .
Kan du råd til det ?
Næste du bliver nødt til at afgøre, om du har råd til det , og hvis laser øje kirurgi er det værd for dig . Det kan være en kostbar procedure normalt koster mellem $ 4000-$ 6. 000 , hvis du går til en autoriseret læge ( som du bør ! ) Laser øje kirurgi er sjældent dækket af en forsikring , så du skal betale fuldt ud af lommen
. 4 .

finde en øjenoperation med laser Doctor !
Du vil være sikker på at du vælger en fantastisk læge til din operation . Mange uautoriserede læger har poppet op på grund af den popularitet af laser øje kirurgi , så skal du vælge klogt . Kig på den amerikanske bestyrelse Oftalmologi 's hjemmeside for at finde certificerede kirurger , så spørg venner og kollegaer , og sikre, at det udstyr, de bruger, er FDA godkendt .

gode råd og advarsler


 • Healing er relativt hurtig og smertefri !
 • Du kan gå fra at skulle bære briller hverdagen til at have 20/20 vision med laser øje kirurgi .
 • Sørg for at finde en certificerede laser øje kirurgi center , der har en dokumenteret track record
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------