Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan beslutte at have gastric bypass operation

  Hvis din læge har givet dig en mulighed for din ledelse på fedme , er du højst sandsynligt tænker på , hvordan man vælger at have gastric bypass operation . Normalt er dette en af de behandlinger , der tilbydes at tabe sig, især for dem , der er sygeligt overvægtige . Dette er en form for vægttab kirurgi at slippe af med den overdrevne fedt i kroppen . De mere almindelige navn for gastrisk bypass operation er fedmekirurgi . Det gøres ved at anastomosing mave- tarmkanalen . I almindelighed, er et band placeret inde i maven til at regulere den mad, ind i det . Det ændrer ikke absorptionen af fødevarer , men indtagelsen . Her er nogle ideer om, hvordan man vælger at have gastrisk bypass operation
1
Din læge bør har indført for dig denne procedure . Dette bør være en sidste mulighed .
2 .
Tag dig tid til forskning og undersøgelse om operationen . Kend risici , komplikationer og resultater af kirurgi . Du bør også spørge din kirurg alle de oplysninger, som du har brug for at vide .

3 .
Tjek på pålideligheden af den kirurg, som skal udføre operationen på dig . Sørg for , at han er en certificeret bord passer og licenseret praktiserende læge .
4 .
Udfør en selvevaluering . Tjek om din krop kan klare kirurgi og eftervirkningerne af proceduren . Forestille sig, hvad der vil ske med dig selv , hvis du har gennemgået denne procedure .
5 .

Husk på, at gastric bypass kirurgi er for liv og uoprettelige . Når du har gennemgået det, kan du aldrig returnere den igen . . Spørg dig selv , hvis du er virkelig klar til at se det i øjnene for resten af dit liv

gode råd og advarsler


 • Gastric bypass kirurgi er en invasiv operation , og derfor er det meget risikabelt .
 • Sørg for, at kirurgen har udført denne operation før , og har en ren straffeattest .
 • Du har ret , om at gennemgå den operation eller ej.
 • Et informeret samtykke præsenteret før din operation , bør du læse den grundigt og omhyggeligt
 • Sørg for at du forstår alt , der er skrevet i din informeret samtykke , før du underskriver den . .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------