Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan forberede sig til laser øje kirurgi

  I de seneste år , har laser øje kirurgi er blevet et stadig mere fælles løsning på problemer med synet . Din hornhinde er omformet til at korrigere eventuelle synshæmmede , som du måtte have . Der er en række forskellige specifikke procedurer , der anvendes til forskellige handicaps , men de grundlæggende skitse og mål for hver er det samme . Det anses generelt for at være sikker og effektiv , men ligesom alle andre medicinske procedure , er der en række retningslinjer , som du skal følge for at hjælpe med at sikre succes og undgå komplikationer .
1
Besøg din læge til en fuld konsultation før Deres udnævnelse . . Der kan være yderligere overvejelser , der skal tages hensyn til på grund af andre medicinske tilstande , du måtte have , recepter kan du tage , eller andre faktorer .
to .
Sørg for at din forsikring har godkendt laser øje kirurgi , hvis du ikke vil betale for det selv . Dette er et særligt kildent område for nogle mennesker , så det er bedst at få den taget sig af , og sørg for alt er på plads , før du helt begå . Afhængigt af din udbyder , kan det ikke være dækket .

3 .
Stop iført kontaktlinser , hvis du bruger dem . Kontaktlinser kan ændre formen af hornhinden over tid , og laser øje kirurgi er en meget delikat proces , der kræver absolut præcision . Et par uger før proceduren er planlagt , begynder at bære dine briller i stedet . Denne gang vil variere afhængigt af din særlige recept og linser , du bruger .
4 .
Sørge for transport til og fra din ansættelse , såvel som for et par dage bagefter. Deres syn bliver midlertidigt blive yderligere forringet , og det vil ikke være sikkert for dig at køre dig selv . Det samme vil være tilfældet for en eventuel post-op besøg du nødt til at gøre . Afhængigt af den særlige procedure du gennemgår , kan dette behov for at være så længe om ugen .
5 .

Aftal med dit arbejde at tage ud tilstrækkelig tid til at komme fra den laser øje kirurgi . Det vil være vigtigt ikke understrege dine øjne at følge den procedure , så du bliver nødt til at sikre, at du har tilstrækkelig tid til at hvile . Stol på omkring fire dage til en uge .
6 .
Undgå at bære øjenmakeup for et par dage før din udnævnelse . Din læge kan have konkrete anbefalinger for dig at følge , men du bliver nødt til at tage alle nødvendige forholdsregler mod smitte . Din læge kan også give dig specialrengøring instruktioner til følge for dagene op til din laser øje kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Du kan have til at bære specielle kontaktlinser og bandager efter din laser øje kirurgi .
 • Afhængig den nøjagtige procedure , kan generhvervelse ske en uge eller deromkring .
 • Hvis du oplever smerte , røde øjne , udflåd , eller pludselig tab af synet , skal du kontakte din læge med det samme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------