Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan hjælpe en ven efter operationen

  Going gennem kirurgi kan være en skræmmende oplevelse for nogen. At dig til rådighed til en ven i nøden er en stor handling uselviskhed , som kan være uvurderlige for ham /hende i løbet af denne skræmmende tid
1 .
Spørg din ven på forhånd, hvad du kan gøre for at hjælpe , før han /hun går for kirurgi . Tilberedning af mad i god tid og nedfrysning det kan være en stor hjælp . Forberedelse særlige fødevarer kan også være vigtigt , hvis personen vil være på en speciel diæt . Hvor meget du forbereder afhænger af antallet af familiemedlemmer, skal du forberede .
2 .
Har din ven har børn , der kræver særlig opmærksomhed , herunder hjælp til lektier , drev til efter skole aktiviteter Eller vil du nødt til at tilbringe natten ? Alt, hvad du kan gøre for at lindre deres sind og sind af deres ægtefælle , hvis de har en , så de kan koncentrere sig om kirurgi og den helbredende bagefter vil være en stor hjælp .

3 .
Du kan være den ene til at organisere andre venner til at bringe mad og hjælpe til i et utal af måder , der kan gøre dette potentielt svære tid meget lettere .
4 .
På dagen for operationen , kan du være den ene til at kontakte hospitalet og finde ud af, hvornår din ven er ude af kirurgi . Ring til den hovedlinje , og de vil fortælle dig, hvis din ven er stadig i nyttiggørelse eller er blevet flyttet til et værelse . Find ud før tid , hvis din ven vil gerne besøgende hurtigt efter operationen . Hvis så du kan være den ene til at moderere antallet af besøgende , så din ven har en chance for at helbrede .
5 .

Blomster , balloner , og kort er næsten altid et velkomment syn at en ven , der lige har været igennem en operation. Afhængig af længden af deres ophold blade og korte bøger kan også være vidunderligt at bryde op kedsomhed af et hospitalsophold .

gode råd og advarsler


 • Der er en fantastisk ressource , der giver flere folk til at kommunikere med en person, der er inde i en forlænget hospitalsophold eller anden nyttiggørelse . Det kaldes Caringbridge . Se nedenfor for hjemmeside -adresse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------