Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan slippe af karsprængninger på benene

  Er du flov over varicose eller karsprængninger i benene ? Er du villig til at bære shorts eller nederdele , fordi du er bange , at din varicose eller karsprængninger vil vise ? Hvis ja , skal du ikke bekymre dig . Der er nogle ting, du kan gøre . Her er hvordan man kan slippe af åreknuder eller karsprængninger i benene

Du skal bruge: . .
En aftale med en hudlæge


1
Få en henvisning fra din primære læge for at se en hudlæge om åreknuder . Dette er en vigtig del af processen , i betragtning af , at nogle gange procedurer kan være dækket af en sundhedsforsikring. Du ønsker at sørge for , at du vil en certificeret professionel . Medicinske procedurer er ikke til at ske ved novicer .

2 .
Når på hudlæge , forklare din tilstand åreknuder eller karsprængninger grundigt . Lægen vil have en fuldstændig idé om din tilstand at gå videre med behandlingen . Herfra vil de hudlæge drøfte mulighederne for fjernelse af venerne . Valgmuligheder kan omfatte kirurgi eller laserbehandling .
3 .
Hvis vene selskabstømning kirurgi er anbefalet af hudlægen , følge deres anvisninger for at gøre en aftale for kirurgi . Du bliver nødt til sættes under for denne kirurgiske indgreb for at fjerne karsprængninger .
4 .

Hvis laser behandling af åreknuder eller karsprængninger anbefales , at følge lægens ordre til forberedelse af denne procedure . Dette er en procedure , hvor hudlæge bruger en laser til at ødelægge blodkar . Dette er mindre indgribende end blodåre stripping kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at spørge din læge alle spørgsmål at sikre, at du føler dig tryg .
 • Consult en medicinsk uddannet på optioner på åreknuder eller spider vene fjernelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------