Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan træffe beslutning om nye LASIK øjenoperation

   Under LASIK øje kirurgi er en enorm overvejelse . For dem af jer , der har behov , men stadig på hegnet , er her nogle råd til at hjælpe dig træffe beslutningen
1 .
GRATIS KONSULTATION-Hvis du selv overvejer en LASIK øjenoperation , er dit første skridt til at oprette en gratis konsultation hos en specialist i dit område . Når du er på den høring, sørg for at bringe din liste over spørgsmål , så du ikke glemmer, hvad du ville spørge . Hvis tingene , at lægen siger, kræver yderligere præcisering, tøv ikke med at stille yderligere spørgsmål . Medtage i din liste , hvad risikoen er , hvad omkostningerne er , hvilken form for betaling , de accepterer , hvor meget erfaring har lægen har , hvad er det opfølgende behandling ?
2 .

synet-Hvis dine øjne syn er så ringe , at du har brug for briller hele tiden så bør du bestemt overveje LASIK øje kirurgi . Jeg var så tøvende på min operation , at jeg besluttede kun at have ét øje gøres på et tidspunkt . Jeg har ændret kirurger og havde den anden udfærdiget i en anden læge . Jeg tror ikke , at en læge er bedre end den anden . .

3
RISICI-Hvad er det værste der kan ske , blindhed . Selvfølgelig du brug for at holde inconsideration . Dette er en meget sjælden begivenhed . Jeg ved det lyder underligt , men du også nødt til at overveje at dine øjne er to forskellige organer , hvad der sker med en under operationen vil ikke være den samme resultat som hvad der sker med de andre. Det er mere almindeligt at have mindre bivirkninger såsom stjerne sprængning ( lys om natten har en blænding omkring dem . ) Nogle af de bivirkninger påvirker gå væk med tiden .
4
smerte /ubehag under kirurgi-. Under operationen er det meget mærkeligt , men der er ikke nogen smerte . Der er mere en frygt for opholdet stille og holde øje peger på stedet,
5

smerte /ubehag efter operation-. Der er meget lidt smerte . Det svier en lille smule i de første par timer . Lægen vil give dig en smerte killer , men jeg behøvede ikke at tage efter den første dag . Hver dag skal du sætte dråber i øjnene i et par uger .
6 .
KONKLUSION-Alt taget i betragtning mener jeg at det at have LASIK operation er en stor procedure . Jeg er meget tilfreds med mine resultater . Jeg er ikke læge , så gå ud og tale med dit, hvis du overvejer det . Træer har blade , jeg aldrig ny før min operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------