Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan være forberedt på en c - sektion

  De fleste kvinder ønsker at opleve føder deres børn . Der er en følelse af realisering , som følger med at bringe din baby til verden ved din egen styrke . Nå vi nogle gange ikke får dette valg . Jeg var en af de sager, hvor jeg krævede en nødsituation kejsersnit . At være forberedt og kende skridt i løbet af denne procedure vil hjælpe dig med at holde ro og komme igennem det lettere

Du skal bruge:
Viden om kejsersnit 's


1
.

Vær forberedt på noget . Når du er gravid en stor ting at se er " A Baby Story " eller viser på fødslen . Denne måde vil du vide, de skridt , der tages i tilfælde af at du er nødt til at have en C- sektion . Tal med din læge , før hånd om forskellige fødsel planer i stedet for kun én måde . Jeg var for sikker på at jeg ville føde naturligt . Ikke i mine vildeste drømme havde jeg tror, jeg ville have til at gå gennem denne . Jeg havde en Emergency C-afdeling på grund af en Placental abruption ( A rives over placenta ) , og var ved at miste blod hurtigt . Jeg følte ingen smerte, ingen bevægelse fra min baby , og var bange for at døden . Ting kan gå galt , det er derfor ved at blive udarbejdet , og som har viden er nøglen . Være rolig og stille er mest effektiv, når i en nødsituation .
2 .
En Emergency kejsersnit er lidt anderledes end planlagt kejsersnit så vidt angår stress -niveau af dig , læger og baby . Dette kan være skræmmende for en ny mor til at være. Bare trække vejret og prøve at være rolig . Lad lægerne gøre deres job . Det kan være overvældende , når du får to IV 's og forsøger at logge papirarbejde , tage medicin , besvare spørgsmål og forsøger at bekymre sig om dit barn alle på samme tid . For ikke at nævne en ellevild far at være , og en hektisk mor . Lå bare der og være rolig , vil dette gøre alle andre omkring dig roligere .
3 .
Når du er i operationsstuen vil de højst sandsynligt give dig en Spinal . Dette er ligesom en epidural , forskellen er en epidural tager lidt længere tid og er givet over tid via et rør . En Spinal er et skud , og træder i kraft næsten omgående. Når du er i en nødsituation , du har brug med det samme. De vil fortælle dig at fornemmelse din ryg og ikke bevæger sig . Nå det er lidt svært , når man får en nål skubbet i ryggen . Prøv ikke at flytte selv , jeg gjorde lidt og det gjorde ondt mere . Dette vil bogstaveligt talt træder i kraft i 60 sekunder . Når der ikke er nogen følelse , vil du lå tilbage , og de vil lægge et ark op i lige foran dig . Minde dem om , hvis din betydelige andre er ikke blevet bragt i endnu . De glemte mine, fordi de havde brug for at få min baby ud . Nu er du ikke vel at spise før operationen . Desværre havde jeg spist to vafler . Lægen havde givet mig noget medicin , men var ikke sikker på om det ville have tid nok til at træde i kraft . Det gjorde det ikke. Jeg begyndte at føle sig som jeg ikke kunne trække vejret . Jeg var ved at kvæles , fordi min mave muskler var følelsesløse , og jeg kunne ikke kaste op på min egen . Lægen sætte en tube ned af min hals og sugede vafler ud . Det var skræmmende . Så mit råd , hvis du føler at du kan gå ind i arbejdsstyrken , eller du gør. Må ikke drikke eller spise meget .

4 .
De vil fortælle dig , når de gør det første snit. Du vil føle kun presset og ruskede , men ingen smerter overhovedet . Det kan have været måske 5 minutter, og min søn blev født . Selvfølgelig var han ikke græd og havde ledningen vikles rundt om halsen tre gange . Lægerne fik ham vejrtrækning og jeg fik bogstaveligt talt 2 sekunder for at give ham et kys , og han var gået i gartneriet . Det var hårdt , fordi jeg ikke engang komme til at holde ham . Vær forberedt på , at de har brug for at få dem i intensiv behandling hurtigt . Nu er du om der helt alene barnet er væk , og mere end sandsynligt din betydelige andre gik med barnet . Må ikke være foruroliget , hvis du vågner op i nyttiggørelse og ikke kan huske noget . Ingen advarsel ingenting . De bare bankede mig ud , mens de var syr mig op . Jeg tror, de gør det , så du ikke stiller spørgsmål og bekymrende . Jeg fik ikke at se min søn , indtil den næste dag , fordi han var under et varmere og som har kørt test. Det bedste er at vide , at dit barn er sikker og du både har overlevet denne situation . Næste er tilbagebetalt.

gode råd og advarsler


 • Vær rolig og ånde
 • Vær opmærksom på din krop og hvordan det føles
 • Hvis i arbejdsproduktiviteten forsøge ikke at spise ellerdrikke
 • Hvis du ser en masse blod , når din vand pauser få lægehjælp
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------