Position: hotel888 > 3 >

hvordan man overlever en total knæalloplastik

  Total knæalloplastik er en af de hårdeste procedurer et menneske kan komme sig . Det kan synes , at hjerteoperation eller abdominal kirurgi bør være hårdere , og de er mere farlige . Men for lutter problemer med inddrivelse , rækker knæalloplastik som en af de sværeste . Denne artikel vil give dig nogle tips om , hvordan man ikke bare overleve knæalloplastik , men skære ned på inddrivelse tid og øge den samlede livskvalitet efter helbredelse
1 .
Begynd med at forstå , at din livskvalitet vil blive meget forbedret , når du er kommet sig efter operationen . Hvis du kan holde denne positive tanke i dit hoved , vil det i høj grad hjælpe dig med at opretholde en god holdning . En positiv holdning vil være en nødvendighed for at gøre det igennem.
2 .
Sørg for at du er forberedt hjemme til din opsving . Du har brug for et brusebad stol , rollator , stok, og nogen til at hjælpe dig de første par dage efter du kommer hjem fra hospitalet. Sørg for at alle løse snore og andre rod er flyttet ud af den måde at give dig masser af plads med din rollator . Undgå falder er bydende nødvendigt .

3 .
Opsæt en god fysisk terapi program på forhånd . Dette er det vigtigste skridt . Fysioterapi er ikke en mulighed , er det bydende nødvendigt . Seks solid måneders fysioterapi tre gange om ugen vil være nødvendigt at foretage en fuldstændig og varig bedring.
4 .
Vær forberedt på den smerte og det er vanskeligt for kirurgi og nyttiggørelse . Indser, at smerten ikke vil vare evigt , og at den medicinske personale vil give dig medicin for at kontrollere smerte, indtil den letter . Vide , at jo mere aggressivt du nærmer dig din fysioterapi , jo hurtigere vil du helbrede og jo hurtigere vil du opnå en bedre livskvalitet .
5 .

Følg lægens ordrer . Forsøg ikke at gøre for meget , og sørg for at du (uanset hvor svært ) alt hvad der er spurgt til dig. Omhyggelig overvågning af din tilstand ved professionelle personale vil holde dig på rette spor med , hvor du skal hen, så vær sikker på, at du gør hvad du får at vide .

gode råd og advarsler


 • Stå forrest i smerte efter den oprindelige operation . Må ikke vente , indtil smerten er avanceret , før du tager smertestillende medicin , da det ikke kan arbejde på dette punkt .
 • Følg altid lægens ordrer . Ikke at følge dem i tilfælde af denne form for kirurgi kan være livstruende .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------