Position: hotel888 > 3 >

kirurgiske værktøjer, der anvendes i operationsstuen

   Operationsstuen kan være et sted med ærefrygt-inspirerende procedurer , der udføres dagligt til at berige , og selv redde liv . Det er ikke mindre fantastisk at lære af de mange værktøjer, der bruges på operationsstuen for at udføre det enorme opbud af operationer i denne dag og alder

Du skal bruge: .
praktiserende læge

håndinstrumenter


Evnen til at udføre alle kirurgiske procedure succes ligger hos et solidt fundament af kirurgiske instrumenter . Den mest grundlæggende , såvel som nødvendig , værktøjer, som gør det muligt for kirurgen og hans stab til at udføre og færdiggøre procedurer er "hånd -instrumenter . "
håndinstrumenter sætte kirurg og assisterende personale til at udføre de grundlæggende teknikker af en operation . gøre Indsnit , fastspænding blødninger , ætsende væv amd lukke såret ved afslutningen af sagen
Disse grundlæggende håndinstrumenter omfatter elementer som skalpel ( kirurgisk kniv ) , assorterede hemostats ( klemmer for små blødninger fartøjer ) , retraktorer (bruges til at adskille såret og forbedre visualisering , pincet ( til at forstå og holde væv ) og nål indehaverne bruges til sutur væv og til at lukke sår .

elektrokirurgisk Værktøjer


Før indførelsen af brugen af høj intensitet elektrisk strøm til at skære væv og koagulerer blødning fartøjer , kirurgen havde bogstaveligt talt ingen anden mulighed end at klemme og hæfte ende blødning fartøjer og til at skære væv med enten en skalpel eller saks .
I 1926 gennemførte en kirurg ved navn Dr. Harvey Cushing den første kirurgiske procedure bruger elektrokirurgisk værktøjer , som blev udviklet i løbet af to års hårdt arbejde på Harvard University af Dr. William Bovie .
Siden da har elektrokirurgiske enhed er en grundpille i praktisk talt alle operationsstuer og for det store flertal af procedurer .

Ortopædisk Kirurgi


Ortopædisk kirurgi er kirurgi på knogler , led og muskler . Disse kirurgiske procedurer rette skæve ben , erstatte gigt hofter og knæ , og hjælpe folk til at stå lige og højere .
Man ville være nok så overrasket over at erfare , hvad specialiserede værktøjer udgør ortopædiske kirurg 's armamentarium .
Overvej motorsave , skruetrækkere , hamre , bor , metalplader og stål ben . Disse er alle en del af , hvad kirurgen skal være i stand til at fastsætte brækkede knogler , implantat kunstige led og korrekte spinal deformiteter .

drift Tabel

operationsbordet er omdrejningspunktet for alle kirurgiske procedurer . Det er smal og lang . Den er designet til kirurgen og hjælpe medarbejdere til at komme tæt på patienten. Det kan gøres for at påtage sig en række holdninger , alt efter behov kirurg .
Nogle tabel er lavet til specifikke procedurer , som f. eks bruddet tabellen for hofte kirurgi , eller urologi tabel for nyre og urin procedurer .

Kirurgisk Microscope

Den kirurgiske mikroskop bruges til en bred vifte af surgicla procedurer . Det er meget brugt i oftalmiske ( øjet ) kirurgi samt neurokirurgiske procedurer i hjernen og rygmarven .
Mikroskopet kan knyttes til en tv-skærm til at tillade visning af andre medarbejdere og observatører . Det kan dækkes med sterilt forhæng , så kirurgen at manipulere det hele proceduren . Mange mikroskoper er nu udstyret med DVD-optagelse kapaciteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------