Position: hotel888 > 3 >

knæalloplastik for kvinder

   Arthritis Foundation rapporter om, at kvinder får næsten to tredjedele af knæalloplastik operationer i USA . Proceduren er en fælles operation , der indebærer, at der en protese stykke til at erstatte en slidt eller skadet knæ , men kvinder har også en tendens til at udskyde knæalloplastik kirurgi , indtil de bliver mere kompliceret . Ved at vente , indtil de ikke længere kan tåle smerte , er kvinder med risiko for yderligere komplikationer, som kan påvirke deres mobilitet permanent

Alder


Osteoporose hos kvinder over 50 er en af de førende årsager til knæproblemer .

Livsstil


Mange kvinder tilpasse deres aktiviteter i stedet for at få en knæalloplastik og mange læger støtter denne behandling . Men med nye kirurgiske metoder , der øger succesen af procedurerne , bør kvinder overveje operation i begyndelsen af smerte i stedet for at vente for at bevare deres nuværende aktivitetsniveau .

Komplikationer


Med den rette fysioterapi efter operation, de fleste kvinder vender tilbage til det samme eller bedre niveau af aktiviteter med få begrænsninger .

Kosmetik

Mange kvinder er bekymrede ardannelse fra den operation , men hudtransplantation kan nemt reparere uhelede ar , hvilket giver få eller ingen varig mærker fra proceduren .

Størrelse

Kvinders anatomi er mindre end mænds og de kræver ofte skræddersyede knæ reservedele til at passe ordentligt . Sørg for, at din læge foranstaltninger dig for en god pasform .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------