Position: hotel888 > 3 >

kost tips til mødre efter kejsersnit

   Efter du har haft et kejsersnit , kan du følge bestemte kost tips til at hjælpe dig med at inddrive hurtigere , og for at mindske dine smerter i løbet af denne inddrivelse . Disse tips skal bibringes til alle vordende mødre , uanset om de ikke forventer at have et kejsersnit

Funktion


Det vigtigste . funktion at skabe en kost for mødre at følge efter et kejsersnit levering er at hjælpe maven at fordøje mad let , og hjælpe det tarmene ved at tømme uden at stamme . Det er vanskeligt at have afføring efter et kejsersnit levering uden sutur smerter , så hjælper mødre fordøje og tømme deres afføring nemt er nøglen .

Overvejelser


En af de vigtigste kost tips til mødre efter et kejsersnit levering er at spise let fordøjelige fødevarer . Spis ikke noget mad , som vil få gassen til at danne i tarmen . Fødevarer , der er anbefalet som hytteost , bouillon og yoghurt . Undgå citrussaft , kulsyreholdige drikke og bønner .

Tidsramme


Evnen til at genoptage spise en normal kost afhænger af, hvor hurtigt opsving er . Hvis moderen ikke længere har sutur smerte , og kan have en normal , let afføring , der vender tilbage til en normal kost kan være muligt . Altid konsultere din læge , før du ændrer dit kejsersnit opsving kost .

Ekspert Insight

Hvis du har en kejsersnit , drik masser af klare væsker efter leveringen . Disse omfatter vand , urtete og ikke-citrussaft . Hydrering vil støtte din krop i elimination, og vil hurtigere restitutionstid .

Advarsel

Spørg din læge eller OB /gynækologi så mange spørgsmål som du kan med hensyn til kejsersnit kost ( eller nogen kost tips til mødre efter kejsersnit levering ) . Jo mere du ved , jo bedre forberedt vil du være, hvis du vil have til at gennemgå et kejsersnit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------