Position: hotel888 > 3 >

langsigtede virkninger af LASIK operation

   LASIK er en laser øje kirurgi , der udføres for at rette brydningsindeks fejl . Med LASIK øjenkirurgi , er hornhinden omformet til at gøre visionen klar . Bygningsfejl , nærsynethed og langsynethed kan afhjælpes ved LASIK øjenoperation . Hornhinden omlægning gør øjnene fokus betydeligt bedre , og patienternes synsstyrke er drastisk forbedret ved denne proces . Som med enhver form for kirurgi er der potentielle langsigtede effekter i forbindelse med LASIK øje kirurgi

Overvejelser


LASIK øje kirurgi 's moderne teknikker har kun været praktiseret siden 1990'erne , så eventuelle langsigtede virkninger stadig ikke bredt forstået . Forskere og videnskabsfolk , der studerer operationen mener, at der sandsynligvis ingen alvorlige , permanente langsigtede effekter fra LASIK øjenkirurgi , selvom nogle mennesker har rapporteret andet. Excimer er navnet på den laser , der anvendes til LASIK , og har været brugt siden 1980'erne . Excimer har ikke vist tegn på langtidsvirkninger.

Reduceret Night Vision


Reduceret nattesyn eller se " glorier "omkring objekter i svag belysning er to mulige langsigtede virkninger af LASIK øjenoperation. FDA ( Food and Drug Administration ) advarer om disse mulige effekter . FDA også, at nogle patienter ikke vil kunne køre om natten, efter at have en LASIK øjenoperation .

midlertidig forbedring


LASIK øje kirurgi vision forbedringer rapporteret til at være permanent , men FDA , at de forbedrede udsyn måske ikke evigt . Visionen forbedring kunne bare være midlertidigt , og de LASIK effekter kunne bære ud , så snart tre år efter operationen . Det er meget almindeligt for folk , der gennemgik LASIK at stadig brug for briller for at læse .

Forebyggelse /Solution

Det er meget vigtigt at sikre, at du er en passende kandidat til proceduren , før du beslutter at få LASIK øjenoperation. LASIK komplikationer opstår oftest til folk , der ikke har været ordentligt uddannet om processen og alle mulige resultater eller ikke er blevet ordentligt undersøgt .

Advarsel

Visse typer af mennesker bør undgå LASIK øjenoperation . Nogle eksempler kan nævnes personer, som lider af immunsystemet sygdomme , personer under atten år , personer med særlige typer af øjensygdomme og kvinder, der enten amningen eller gravide .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------