Position: hotel888 > 3 >

langsigtede virkninger af kosmetisk kirurgi

   Ud over de normale risici forbundet med kirurgi , herunder problemer med anæstesi , infektion og læge fejl , er der nogle fysiske og psykiske langsigtede effekter i forbindelse med kosmetisk kirurgi. En af de største trusler mod opretholdelse af effekten af en kosmetisk procedure er tid . De fleste kosmetiske procedurer , der involverer huden , såsom ansigtsløftning , øjne elevatorer og fedtsugning begynder at miste deres værdi efter ca 10 år . Yderligere kirurgi oftest kræves for at opretholde en kosmetisk procedure som patienten aldre .

Livsstil


Mens tiden og aldring berører en ansigtsløftning eller Fedtsugning i sidste ende , kan andre livsstilsfaktorer forårsage mere umiddelbare negative resultater . Rygning vil opveje mange af fordelene ved en kosmetisk procedure . Direkte eksponering for nikotin kan påvirke de fordele skabt af parodontal kosmetisk kirurgi ved at øge risikoen for tandkødssygdomme og vigende tandkød . Rygning i almindelighed påvirker kroppens helbredende proces og fuld nerve genopretning er undertiden aldrig opnås i kosmetisk kirurgi patienter , der ryger . Dårlig kost og manglende søvn vil forme den langsigtede virkning af kosmetisk kirurgi .

psykologiske effekter


Når patienterne går ind i et kosmetisk procedure med realistiske forventninger , de typisk har positive psykologiske eftervirkninger , siger forskere ved det amerikanske Psychological Association . Patienter , der forventer en operation for at bringe dramatiske resultater i deres kærlighedsliv , eller som forventer en øjeblikkelig selvværd boost , kan undergå perioder med depression eller angst . Dem med en historie neurose er mere tilbøjelige til at negative psykiske reaktioner efter en kosmetisk procedure . Utilfredse patienter kan vende tilbage til mere kirurgi eller bliver selvdestruktiv . Mens lidt forskning er blevet udført på de langsigtede effekter af kosmetisk kirurgi på psyken , er studier udføres som omfatter uddannelse af kosmetisk kirurgi udbydere om, hvordan man forsvarer patienter forud for operationen .

Scars


fleste kosmetiske kirurger være meget omhyggelig med at skjule og minimere ar tilbage fra invasive procedurer . Den oprindelige hævelse og mørke ar efter kosmetisk kirurgi typisk fade inden for de første par måneder . Følg lægens anbefalinger , når omsorg for de indsnit at undgå at udvikle et stort ar . Undgå tunge løft eller andre anstrengende aktivitet i de første par måneder for at give såret at hele ordentligt og næsten forsvinde i hårgrænsen eller badedragt linje .

Marks

Burst blodkar er en ualmindeligt , men en mulig bivirkning fra plast kirurgi , som kan blive permanent . De vises normalt omkring stedet for kirurgi , på næsen eller rundt på hjemmesiden for indsnit . Selvom små , ofte de små røde prikker er permanente .

Brystimplantater

Igangværende forskning fortsætter i et forsøg på at finde ud af langsigtede virkninger af brystimplantater og de forskellige metoder, som de udføres . Efter flere års forsøg og forskning , endelig Federal Drug Administration ( FDA ) godkendt brugen af silikone gel implantater i 2006 . De langsigtede virkninger fortsat skal undersøges. Almindelige bivirkninger af forkert implantering eller fra fortsat brug omfatter løbende smerte og følsomhed , lækage og tålmodig utilfredshed med , hvordan deres bryster kiggede efter proceduren . Læs FDA tips om de langsigtede virkninger af brystimplantater for at blive fuldt informeret om de risici før indgrebet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------