Position: hotel888 > 3 >

om mandlige sterilisation

   Mand sterilisering , eller vasektomi , er et mindre kirurgisk procedure , der anvendes til permanent at forhindre en mand fra imprægnering en kvinde . Proceduren er et populært prævention mulighed for mænd , som enten ikke ønsker børn eller er sikker på , at de er færdige få børn . Operationen tager kun omkring 30 minutter, og kan normalt udføres i en urolog kontor

Proceduren


Under en vasektomi , sædlederen-rørene i testiklerne , der deponerer sæd i sæden-er skåret . Når rørene er skåret , er der ingen vej for sædcellerne at nå ægget , forebyggelse af graviditet . Før starten af proceduren , vil din læge følelsesløse din pung , den sæk , der indeholder testiklerne , med en lokalbedøvelse . Et lille snit er derefter foretaget i pungen , og sædlederen trækkes lidt ud gennem åbningen og klipning. Efter snittet er gjort, er hvert rør enten syede lukket eller lukket med varme eller metal klemmer . Proceduren gentages på den anden side . Afhængig af størrelsen af indsnit , kan stingene ikke være nødvendig.

No- Skalpel vasectomy


I denne form for procedure , gør lægen en lille punktering i pungen i stedet for en indsnit . Ingen skalpel vasektomi tager ikke så lang tid som en traditionel vasektomi , færre smerter og synes at have en lavere sats for infektion og blødning .

Recovery


Din læge vil anbefale , at du anvender en ispose til din pungen i 24 timer efter din vasektomi . Over -the-counter smertestillende kan hjælpe med eventuelle smerter , du kan opleve , selvom du bør undgå at tage ibuprofen , ketoprofen eller acetylsalicylsyre umiddelbart efter operationen og to uger før operationen , da disse medikamenter tynd kan blodet og gøre blødning mere sandsynligt. Acetominofen er ofte anbefales til behandling af smerter efter en vasektomi .

Du kan se nogle hævelse eller blå mærker af pungen i et par dage efter operationen , og du bliver nødt til at forblive slukket dine fødder i denne periode . Hvis du normalt bruger boxer shorts , er det en god idé at bære undertøj , som giver mere støtte , såsom trusser eller en atletisk supporter , i en til to uger efter operationen . Motion , tunge løft og køn bør undgås i en uge . Du vil som regel være i stand til at vende tilbage til arbejdet inden for tre dage .

Effekter

Operationen vil ikke umiddelbart effektiv , da nogle sædceller stadig vil blive hængende i dit reproduktive system for en tid . Du skal bruge en anden form for prævention for 1-2 måneder efter operationen . Du og din partner kan stoppe med at bruge prævention , når en sædprøve viser, at ingen sædceller er til stede . Du skal muligvis give flere prøver, før en test viser, at sædcellerne ikke længere er til stede .

Advarsel

Du må ikke tage bad eller nedsænkes din krop i vand i 48 timer efter din vasektomi . Hvis du gør det, kan din indsnit blive udsat for bakterier og blive smittet . Tegn på infektion omfatter kulderystelser , feber , en stigning i smerte , drænvand fra snittet eller hævelse . Hvis du bemærker nogen af disse symptomer , ringe til din læge straks .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------