Position: hotel888 > 3 >

om muldvarp fjernelse

   En muldvarp er en hævet område af huden , der ofte misfarvede og i nogle tilfælde-grimme . Ofte benævnt NEVI , en muldvarp til nogle anses for at være en skønhed mærke . Berømte personer er også kendt for en muldvarp på deres ansigt , som Cindy Crawford og Marilyn Monroe . For mange er en muldvarp ikke altid forstærkes-det tager væk fra naturlige skønhed-især hvis det er på næsen eller i nærheden af øjnene . Under muldvarpen fjernet vil forbedre udseende og test for hudsygdomme og kræft

melanom


En af de mest dødbringende former for hudkræft er melanom . Denne type kræft kan ramme alle en i alle aldre , men er mere udbredt hos personer med forhøjet solen , fair flået enkeltpersoner og dem, der har en arvelig hudkræft . Melanom ofte tager form som en muldvarp eller NEVI i forklædning . Muldvarpen langsomt begynder at ændre form , farve og størrelse . Let genkendeligt ved sin mørke farve og uregelmæssige udseende-melanom kan også oprette en blodig udledning . Enhver ømme , der ikke helbrede på huden kan også være et tegn på hudkræft . Selv melanom er en farlig form for kræft , kan det nemt blive behandlet , hvis fanget tidligt . En tvivlsom muldvarp eller misfarvning af huden , bør altid fjernes eller biopsi for at udelukke hudkræft . Melanom som er venstre ubehandlet kan resultere i kræft breder sig fra huden til andre vitale organer-. ofte ganske hurtigt , hvis det ikke er fanget i tide

Funktion


En muldvarp må aldrig fjernes i hjemmet eller af en person der er ikke en licenseret professionel . En praktiserende læge bør være den første kontakt for at undersøge en tvivlsom muldvarp . Selv om muldvarpen ikke opfylder de synlige kriterier for melanom , bør det stadig være undersøgt af en læge, som derefter kan foretage en henvisning til kosmetisk kirurg , hvis nødvendigt. Mens nogle læger nemt vil fjerne en muldvarp i en læge kontor , andre vil sende patienter til en hudlæge eller kosmetiske kirurg . Mange forsikringer vil ikke betale for mole fjernelse baseret på kosmetiske grunde-lægens henvisning vil hjælpe med at have et krav har behandlet i modsætning til nægtet .

Typer af modermærker


Mange modermærker er faktisk unormale blodkar , der dukker op gennem huden . Hemangiomas vise sig som lyse rødt hævet hud bump på kroppen af fair flået mennesker . Selv om en harmløs tilstand , ønsker mange at fjerne disse bump , da de er grimme . Keratoser er godartede pletter på huden , der almindeligvis kaldes alder pletter . Keratoser ser ud som folk alder og er normalt først anerkendt på hænderne . Fregner er ofte forveksles med muldvarpe og findes typisk i klynger på huden . Nogle fregner kan faktisk blive til muldvarpe og udvikle en hævet bump udseende . Nogle dysplastiske modermærker kan vokse hår i midten gør dem meget grimme og som huden tiderne muldvarpen kan dobbelt størrelse.

Hvordan en Mole er fjernet

En muldvarp kan fjernes i sikker og sterile omgivelser af en lægens kontor . Hvorvidt lægen er en hudlæge , kosmetisk kirurg eller praktiserende læge, bør han være speciallæge og vidende inden for hudpleje . For det første at lægen vil undersøge mole og afgøre , om den skal være barberet eller skåret ud . En mild bedøvelse bruges til at høvle metoden . Et skud af lidocain eller anden lokal bedøvelse administreres og molen er barberet helt i hudniveau . For en hud muldvarp eller tvivlsomt hudområde , er en skalpel bruges til at grave og skære ud i området. I begge tilfælde vil mole og det omgivende væv sendes til laboratoriet for biopsi og yderligere test . Et band-støtte er placeret over barberede område eller masker bruges til at lukke huden efter skalpel muldvarp fjernelse .

genrejsningsprocessen

Retableringen for muldvarp fjernelse er temmelig kort . For en barberet metode skal tre til fem dage være tid nok for huden til at helbrede . Et band-støtte kan være slidt for de første 24 timer som blødning kan forekomme . En skurv i sidste ende vil danne og bør ikke være plukket på-dette vil sikre en glat hudoverflade . For en skalpel metode , følger op med lægen , hvornår der skal have stingene fjernet vil sikre en vellykket inddrivelse . Generelt 01:59 uger er en typisk inddrive tidsramme for skalpel muldvarp fjernelse opsving .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------