Position: hotel888 > 3 >

oplysninger om gastric bypass operation

   Gastric bypass operation er den mest populære vægttab kirurgi i USA . Hovedformålet med gastrisk bypass-operation , som en bariatriske ( vægttab ) procedure , er at ændre strukturen i dit fordøjelsessystem ved at begrænse mængden af mad , som du kan forbruge og fordøje . Grunden til, at gastric bypass operation er så populært , fordi det minimerer de sundhedsmæssige risici forbundet med at være overvægtige og fede . Det er også effektivt fungerer som en måde at tabe sig og holde det ud

Funktion


Med gastrisk bypass-operation , kirurgen gør en pose over maven og derefter tilføjer en bypass rundt om det område i maven og tyndtarmen . Derefter er det maven hæftet fra toppen , som lukker det ud fra resten af maven . Dette skaber en pose , der er lille ( formentlig valnød størrelse ) og kun er i stand til at gennemføre ca en ounce af fødevarer på et tidspunkt . Efter dette, er tyndtarmen snit og en del af det er direkte knyttet til den nye pose .

Betydning


Den gastrisk bypass operation procedure fungerer som denne nye forbindelse mellem tyndtarmen og posen omdirigeringer maden , hvilket gør det passere over det meste af maven og første del af tyndtarmen , kaldet duodenum . I stedet mad går lige ind i anden del af tyndtarmen , kaldet jejunum . Dette begrænser muligheden for at absorbere kalorier .

Overvejelser


Efter gastrisk bypass-operation er afsluttet , er patienterne generelt frarådes at spise for mellem 1 og 3 dage . Dette er nødvendigt for at give maven lidt tid til at helbrede og komme til hægterne fra den kirurgiske stress. Derefter er det vigtigt for patienten at følge en bestemt diæt i ca 3 måneder , starter ud med væsker, kun , så går videre til bløde fødevarer og endelig at kunne spise " almindelige " fødevarer igen .

Side Effects

For de første par måneder efter at være undergivet gastrisk bypass-operation , vil mange patienter oplever nogle alvorlige forandringer og bivirkninger . Nogle af disse mulige bivirkninger kan omfatte hårtab , tyndt hår , træthed (svarende til influenzalignende træthed ) , følelse af konstant kulde , body ømhed , tør hud og humørsvingninger .

Fordele

Der er en masse af stor sundhedsmæssige fordele samt selvværd fordele , der kan komme ud for at have gastric bypass operation . Nogle af disse fordele omfatter forbedring af sundhedsforholdene , herunder højt kolesteroltal , forhøjet blodtryk , type 2 -diabetes , obstruktiv søvnapnø , og gastroesphogeal reflukssygdom ( GERD ) . Også forventes det, at de fleste bypass patienter mister mellem 50 og 60 procent af deres oprindelige kropsvægt inden for de første to år efter at undergå operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------