Position: hotel888 > 3 >

oplysninger om knæ - operationer med udskiftning

   Knæ-udskiftning kirurgi er blevet ganske almindeligt i dagens operationsstuer . Men , den vejafgift på kroppen er ekstrem , og det kan vise sig en af de mest belastende operationer at komme fra . Den procedure kan gendanne smerte-fri bevægelighed for patienter , der ofte har lidt under år med invaliderende gigt . Når opsvinget er færdig, patienterne er sædvanligvis lykkelige de udholdt operationen

Betydning


Betydningen af knæ- udskiftning kirurgi ikke kan. overvurderes . Slidgigt kan påvirke de unge såvel som gamle , og det har lammet tusindvis af mennesker over hele verden . Når brusken er slidt væk i enderne af knoglerne og bagsiden af knæskallen , kan det ikke gendannes . Indtil knæ-operationer med udskiftning blev skabt , patienter var ude af lykke . Med innovationer i minimalt invasiv kirurgi og forbedring af in -body proteser , ofte patienter, der gennemgår knæ-operationer med udskiftning inddrive så godt , at de kan gøre fysiske aktiviteter nægtet dem i årevis .

Typer


Der findes flere typer af knæ-udskiftning kirurgi . Den mest almindelige er total knæalloplastik . Dette indebærer den største indsnit og er den mest invasive , men ofte har den mindste komplikationer . Hele knæ , sammen med den nederste del af låret knogle og den øverste del af underbenet knogler, er fjernet og erstattet med en protese . Minimalt invasive knæalloplastik bruger den samme procedure , men forsøger at gøre det med en mindre snit . Delvis-knæ-operationer med udskiftning erstatter den ene side eller et stykke af den fælles , men ikke hele samlingen.

Fordele


Der er mange fordele ved knæ-udskiftning kirurgi . Når patienten er kommet sig over operationen , og har været igennem den nødvendige fysioterapi til at genvinde vifte af bevægelse og styrke , kan han ofte tilbage til en livskvalitet , han ikke har haft i årevis --- gå uden smerter , klatring trapper , knælende , og lege med børn og børnebørn .

Overvejelser

Før knæ-operationer med udskiftning , så spørg din ortopædkirurg om alle dens risici og fordele . Hvis din tilstand er blevet så avanceret , at smerte er en konstant følgesvend , kan det meget vel være tid til at udforske dette som en løsning . Det er vigtigt at overveje en genopretningsplan --- for eksempel , hvis du har et sted at sikkert og komfortabelt inddrive --- og hvis du har brug for hjælp i løbet af genopretning .

Advarsel

Husk, at selv om knæ-udskiftning kirurgi har forbedret tilværelsen for tusinder , er det stadig en større operation , der har mange iboende risici , herunder muligheden for død . Det skal også bemærkes, at det ikke er en tryllestav , der vil løse alle patientens problemer . Vægttab , fysioterapi og livsstilsændringer vil blive krævet af patienten for at opretholde livet i den udskiftet leddet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------