Position: hotel888 > 3 >

radikale hysterektomier

   Hysterektomier er blevet normal procedure til bekæmpelse af sygdomme i tilknytning til kvinders reproduktive organer . En radikal hysterektomi er den mulighed , når det kommer til livmoderhalskræft . Med korrekt rådgivning , har kvinder færre bekymringer , når der foretages en operation . Moderne medicin har ført an for en sikrere og mere effektiv radikal hysterektomi procedure

Betydning


Radikal hysterektomi er den mest almindelige form for kirurgi gives til patienter med tidlig livmoderhalskræft . Dette er den mest ekstreme form for livmoderen , fordi det er mere kompliceret , som sigter mod at fjerne alle kræft . Hvis der er bevis for, at kræften har spredt sig , er yderligere behandling som kemoterapi foreslået .

Funktion


En hysterektomi er en mulighed for forhold, der påvirker den kvindelige kønsorganer . Endometriose , fibromer og tunge smertefulde perioder trængsler forbundet med kvinder . Hvis kræften har påvirket livmoderhalsen , er en radikal hysterektomi udført . Proceduren er omfattende og den længste blandt alle hysterektomier . Under operationen , livmoderen , livmoderhalsen , æggelederne øverste dele af skeden , bækken lymfeknuder og i nogle tilfælde er æggestokkene , fjernes. Radikal hysterektomier kræve 5 til 6 dage af opholdet på hospitalet , mens for nogle patienter. Recovery kan tage op til 2 uger.

Virkninger af operationen


Umiddelbart efter en radikal hysterektomi , vil patienten føle søvnig og bedøvet . Der kan også være smerter og ubehag , når du fjerner tarmen . Udflåd plettet med blod kan også forekomme , men kun for et par dage . Også andre faktorer påvirke patientens psykiske helbred i løbet af restitutionsperioden , som kan tage måneder eller endda et år . Der er lejlighedsvis følelser af tab , når en kvinde ikke længere ser sig selv i stand til at graviditet eller fødsel . Seksuel aktivitet også kommer til at tænke efter radikal hysterektomier . Virkningerne kan variere fra den ene patient til den anden . Læger normalt foreslå at have samleje efter seks uger for inddrivelse . Nogle normalt føler sig tøvende eller uforberedte , som kan afhjælpes gennem professionel rådgivning . Patienterne rådes desuden til at genoptage andre fysiske aktiviteter som at køre og motion efter seks uger.

Fordele

Proceduren er nødvendig først og fremmest at lindre tunge smerter lidt af abnormiteter i livmoderhalsen og livmoderen . Patienter vende tilbage til deres normale liv uden smerter efter fuld helbredelse . Det er også en ekstrem form for prævention , således reproduktion er ikke længere forventes , når de vigtige organer er nødvendige for graviditet er fjernet . At have en radikal hysterektomi kan også være en forløber for mere livstruende problemer , når kræft er involveret . Når kræften er udryddet , vil lægerne vurdere , om kemoterapi eller strålebehandling er nødvendig .

Overvejelser

Selv om det generelt sikker som en fælles procedure , radikale hysterektomier stor risiko . Komplikationer kommer i form af blodpropper , barske reaktion på anæstesi , infektion eller blødning . Tilfælde af vægtøgning , hormonel ubalance og tab af seksuel drev er blevet rapporteret. Hvis æggestokkene fjernes , kan østrogenerstatningsbehandling gøres for at forebygge hjertesygdomme og knogleskørhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------