Position: hotel888 > 3 >

restitutionstid af skoliose kirurgi

   En unormal buede af ryggen kaldes skoliose . Mindre former af skoliose kan kun behøver at blive overvåget for at sikre , at graden af kurven ikke forværres . Kurver på 25 til 40 grader kræver normalt den person, til at bære en skinne for at få rygsøjlen til kurven tilbage på den rigtige måde . Hvis afstivning ikke løser problemet , kan spinal fusion kirurgi være det næste skridt . Skoliose kirurgi opsving gange kan spores i flere faser som den person genvinder styrke til at leve sit daglige liv igen .

Hospitalsophold


Efter skoliose kirurgi , forvente at blive indlagt i mindst fire dage , siger eksperter på universitetet of California , San Francisco ( UCSF ) Medical Center ( se Resources ) . Afhængigt af, hvordan opsvinget er på vej hen, kan du blive nødt til at forblive på hospitalet i op til en uge .

sengeleje


Spinal fusion patienter skal hvile i hjemmet i flere uger efter deres operation . Sengeleje tilrådes , med meget minimal bevægelse . Patienter kan gradvist vende tilbage til skole eller arbejde to til tre uger efter operationen .

første seks måneder


Det første halve år efter skoliose kirurgi er stadig betragtes som en tid med healing . Løft emner, der er tungere end et pund eller to er forbudt . Patienterne kan gå , men bør ikke hoppe eller løbe i denne periode .

Tilføjelse Aktiviteter

Tilføjelse aktiviteter tilbage i dit liv , vil afhænge af dine fremskridt og lægens samtykke . Nogle mennesker er i stand til at blive svømning seks måneder efter operationen , og kan begynde at strækøvelser og blid cykling omkring otte måneder mærket .

fuld bevægelse

Ved et år efter skoliose operation , de fleste mennesker er i stand til at starte løb, spring og ellers nyder en fuldstændig, normalt liv igen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------