Position: hotel888 > 3 >

risici og farer, fedtsugning

   Fedtsugning er en meget populær plastikkirurgi procedure, hvor fedtdepoter fra undersiden af huden er støvsuges . I det væsentlige er fedtsugning fjernelse af overskydende fedt fra forskellige områder af kroppen, herunder lår , mave , hofter og overarme . Fedtsugning har været praktiseret siden 1974 , selv om det generelt anses for at være en meget sikker praksis , som med enhver operation , der er forskellige risici og farer forbundet med fedtsugning

fælles Fedtsugning problemer


Fedtsugning problemer er sjældne , men mulige . Nogle risici og farer forbundet med fedtsugning er bedøvende reaktioner , blodpropper , infektion og væsketab . Mindre alvorlige fedtsugning komplikationer omfatter ardannelse og blå mærker , hud bedøvende og mindre misfarvning af huden og pigmentforandringer .

Andre Fedtsugning Problemer


Andre fedtsugning problemer, der ikke helt så almindeligt er friktion forbrændinger , væskeansamlinger ( hvor væsken skal Derefter tømmes ud ) , allergisk reaktion over for enten anæstesi eller medicin , nerve -eller hudskader , skader på vitale organer og udvides helbredende tid .

Overdreven Fedtsugning


Der er også farer forbundet med overdreven fedtsugning . Hvis for meget fedt er fjernet fra et bestemt område på én gang , eller hvis overdrevne fedtsugning er gennemført inden for en enkelt dag , der er potentielle problemer, der kan opstå som sagging hud , klumper og buler at udvikle sig.

mindre problemer

Der er også flere fedtsugning komplikationer , der kan generende , men er ikke livstruende . Disse komplikationer påvirker som regel en individuel æstetiske udseende og er klumpdannelse af huden , ar , blå mærker , misfarvet hud , sagging af huden , følelsesløshed og fokal hudnekrose .

alvorlige komplikationer

Der er også nogle meget alvorlige og farlige fedtsugning komplikationer , der alle bør tænke over før de beslutter om de vil gennemgå proceduren. Disse muligheder omfatter negative anæstesi reaktioner , interne blodpropper , voldsom blødning , hjertearytmi , hjertestop , allergiske reaktioner over for medicin , permanent nerveskader , kramper , krampeanfald , negative interaktioner og hjerneskade som følge af anæstesi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------