Position: hotel888 > 3 >

sundhedsmæssige risici ved kosmetisk kirurgi

   Ifølge Forbes , der i 2006 havde amerikanerne 11 millioner kosmetisk kirurgi , som koster $ 11,5 mia. De fleste af disse kosmetisk kirurgi er frivillige . Men en lille del er medicinsk nødvendige , såsom fastsættelse af en svær ganespalte eller fraviges septum . Uanset årsagen til operationen er visse risici involveret, og patienterne må finde en kvalificeret kirurg . Mayo Clinic anbefaler kosmetiske kirurger , der er certificeret af American Board of Medical specialiteter og operere i et anlæg godkendt af staten Licensing Agency .

Infektion


Som med enhver operation , kosmetisk kirurgi udgør en risiko for infektion . De mest almindelige placering for dette er langs incisionen . Dog infektion er mulig i andre former , herunder sinus infektioner og blære infektioner . Dette skyldes, at immunsystemet lidt svækker efter en operation som kroppen forsøger at helbrede fra operationen . Rødme , varme omkring snittet , unormale dræning af indsnit eller tegn på nogen andre infektioner bør indberettes til kirurgen med det samme.

nerveskader


Kosmetisk kirurgi indebærer manipulere nerver . Selv de mest omhyggelige kirurgen kan ikke sikre , at nerver ikke bliver beskadiget under operationen . Nerver er meget følsomme og skader kan være alvorlige. Let nerveskader kan give prikkende fornemmelser i det berørte område , mens mere alvorlige nerveskader kan gøre dele af kroppen ubrugelige . For eksempel kan en beskadiget nerve , der opstår i løbet af et brystløft medføre en hel arm for at blive følelsesløse , som kan gøre det vanskeligt for patienten at bruge det som normalt.

Blood Komplikationer


Blodpropper og væsentlige blodtab er både muligt med en operation . Blod kan samle under snittet , som kaldes et hæmatom og skal normalt fjernes kirurgisk . Voldsom blødning er en anden komplikation . Dette kan nødvendiggøre en blodtransfusion , der har sundhedsmæssige risici af sine egne. Blodpropper i benene kan forekomme . Mens disse er ret almindelige, de er også dødbringende , hvis de rejser til lungerne , som kaldes en lungeemboli . Nogle patienter kan have til at bære kompressionsstrømper for at mindske risikoen for at dette sker .

Emotional betingelser

Når en patient mener, at en kosmetisk operation, er det som regel resultatet af en utilfredshed om nogle dele af kroppen . Nogle gange , især når kirurgi ikke frembringer de ønskede eller forventede resultater , kan patienten opleve, at depression og endnu lavere selvværd kryber ind Patienter, der oplever en af disse betingelser bør tale med kirurgen eller en mental sundhed professionel til at arbejde gennem de problemer , før de bliver livstruende ændre .

Død

I 2007 døde Donda West , mor til rapperen Kanye West , i en alder 57 af komplikationer fra en kosmetisk procedure . Selv om komplikationer , der resulterer i død er sjældne , er det stadig en mulighed . I de fleste tilfælde , er døden et resultat af komplikationer som følge af en eksisterende sygdomstilstand og virkningerne af den anæstesi anvendes under proceduren . Disse virkninger kan forekomme under operationen eller på ethvert tidspunkt i løbet af første måned efter indgrebet . Omhyggelig screening af din fulde sygehistorie af din kosmetiske kirurg er en af de bedste forebyggende foranstaltninger , når de overvejer en procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------