Position: hotel888 > 3 >

ulemper ved knæalloplastik

   Mange mennesker , der har haft knæalloplastik føler , at fordelene ved den procedure, opvejer ulemperne . Som alle operationer , går knæalloplastik bære visse risici . Det er vigtigt at finde en læge , du har tillid til og taler med hende om både fordele og potentielle ulemper ved kirurgi , før de går under kniven

postoperativ


Umiddelbart efter knæalloplastik du skal forvente nogle smerter og hævelse i knæet . Denne hævelse kan vare op til 3 måneder, men er midlertidig .

Komplikationer


Som alle andre operationer , kan knæoperationer være underlagt komplikationer . Potentielle komplikationer knæalloplastik omfatter infektion , nerveskader og blodpropper . Ved lejlighed kan benet med den nye knæet være lidt længere efter operationen , end det var før .

Ardannelse


Afhængig af kirurgiske teknik , vil knæalloplastik efterlade et ar over knæskallen . Nogle patienter fortæller, at denne ar gør knælende ubehageligt .

Følelsesløshed

Det er ikke usædvanligt at opleve følelsesløshed omkring arret venstre ved knæalloplastik . Hos mange patienter , svinder denne følelsesløshed , men det er permanent på nogle mennesker .

Noises

Nogle mennesker oplever en klikkende lyd i deres knæ , når det bøjninger og ved gang . Denne støj er forårsaget af driften af den nye fælles . Det er ikke opleves af alle , og mens potentielt irriterende , er ikke farligt eller tegn på et problem med den nye fælles .

Permanence

Den kunstige knæled anvendes i knæalloplastik sidste 15 år i gennemsnit . Nogle mennesker , dog behøver at have den kunstige fælles udskiftes før den forventede 15 år livet . Yngre patienter forventer at have den fælles længere end 15 år bør være opmærksomme på det mulige behov for en anden udskiftning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------