Position: hotel888 > 3 >

ulemper ved teen plastikkirurgi

   Antallet af teenagere , der ønsker plastikkirurgi er næsten tredoblet fra 2003 til 2008. Dette er en foruroligende tendens , hvor teenagere tror gennemgår en større operation er en "quick fix "til deres problemer ; denne holdning modsiger alvor plastikkirurgi og potentielt fatale komplikationer , der kan ifalde

Effekter


Ved at fremme ental billede af " skønhed ", som plastikkirurgi præsenterer , det benægter en teenager nogen selvtillid i deres egen individualitet og personlige skønhed , hvilket bringer en mangel på tillid til et kritisk punkt .

Overvejelser


Den økonomiske belastning plastikkirurgi er både stor og afsløret af en forsikring, fordi det er valgfag , undtagen i medicinsk nødvendige tilfælde .

tidlig genopbygning


Som en teenager , der ikke alle aspekter af udviklingen er helt på plads , hvilket gør operation for tidligt , farlige og muligvis unødvendig .

Berømtheder er Airbrushed

De fleste teenagere er på jagt falske perfektion . De baserer deres beslutning om at få fyldigere læber , perfekt næser større bryster eller en fladere mave på berømthed og pop billeder . Disse billeder er normalt retoucheret eller photoshopped .

Advarsel

Komplikationer kan meget nemt opstå med plastikkirurgi , herunder død , infektion og ardannelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------