Position: hotel888 > 3 >

Fakta om Dermasal tatovering fjernelse

   Mange mennesker er på udkig efter sikker , billig behandlinger uden for en læges kontor for tatovering fjernet, og Dermasal er et produkt , som er blevet udviklet for at tilfredsstille denne efterspørgsel . Denne indstilling er en rimeligt prissat alternativ til kirurgi eller laser-behandlinger , der kan bruges i komfort i dit eget hjem , med meget lidt bivirkninger

Identifikation


Dermasal er en derhjemme produkt til at fjerne tatoveringer sikkert og naturligt , uden lasere , kirurgi eller ardannelse .

Process


Behandlingen består af tre trin-anvendelse først beroligende middel , så aktuelle løsning og endelig Protectant Gel . Hele processen tager cirka tre minutter fra start til slut .

Funktion


Den aktuelle løsning fjerner tatoveringer ved forsigtigt at opløse blæk i huden . Den beroligende middel forbereder huden til udvortes brug , og Protectant Gel lindrer og beskytter det område, der behandles .

Tidsramme

Dermasal kan fjerne en tatovering i alt fra tre uger til 18 måneder , afhængigt af mørket , størrelse og alder tatovering . Mærkbare resultater kan ses i så lidt som tre dage til en uge efter første brug Dermasal .

Side Effects

Brug Dermasal kan medføre, at nogle rødme og irritation , især i dem med følsom hud . For at minimere irritation , plads behandlinger med tre eller fire dages mellemrum .

Cost

Den Dermasal Tattoo Removal Kit kan købes for ca $ 50 til $ 100 fra forskellige online butikker .

Advarsel

Dermasal anbefales ikke til brug på ansigt eller pubesområde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------