Position: hotel888 > 3 >

ading1a " u003e hvordan man kan have en kønsskifte u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e gå i gang med dit nye liv

  

Tag med på dit nye liv

Når du er tilfreds med din nye selv, mulighederne er ubegrænsede . Uanset om du har besluttet at leve som en kvinde blot ved dit tøj , eller hvis du tager hormoner , eller hvis du går for fuld eftersyn , er du forhåbentlig føler en lidt mere komfortabel med dig selv .
Den næste store kamp , er at lære at håndtere de sociale konsekvenser af dit nye liv . Medmindre din kønsskifte er en del af din placering i vidnebeskyttelsesprogram , har du sikkert vil vide mindst et par folk (som forældre , nære venner eller en parole officer ), til hvem du vil få brug for at tilbringe noget tid med forklaringer
Deltag i en støttegruppe i dit område . Dette vil hjælpe dig med at opfylde andre transseksuelle , der er i forskellige stadier af nøjagtig den samme proces , og det vil give dig et sted at lufte alle følelser , du har ( se Resources nedenfor ) .
andet skal du være villig til at besvare spørgsmål om din operation og dine følelser . Folk vil bede dig utrolig gentagne spørgsmål , såsom :
Q : Kan du har børn
A : ? " Kun hvis jeg selv dem jeg ikke har en livmoder eller æg , så . Jeg kan ikke bære mine egne børn "
Q : Vil du får alle PMS-y og kram nu
A : ? " Nej. Jeg har ikke en livmoder eller æg , så jeg vil ikke menstruerer . Min dårlige humør vil være legitime "
Q: Hvorfor gjorde du det
A : ? " Fordi det er, hvem jeg er . Det er der jeg skal være. "
Selvfølgelig vil svarene ikke være den samme ( disse er blot nogle forslag ) , men du bør helt sikkert forberede et repertoire af svar til sådanne spørgsmål . Du vil også blive bedt om et meget personligt spørgsmål som : " Hvordan har dine forældre reagere? " Kan du , du ved , orgasmen "" Vil du sove med mænd eller kvinder ? " Disse spørgsmål er der ingen virksomhed , men din egen , ? så du skal ikke føle sig forpligtet til at besvare noget . Du vil finde ud af , hvilket niveau af information du har det godt afsløre , og når du har det godt afsløre det .
tredje indse , at de fleste af de spørgsmål og kommentarer, du vil høre kommer fra en reel mangel af viden , ikke smålighed . Vær så tolerante over for andre som du gerne vil have dem til at være af dig .
Endelig aldrig være bange for at gøre dine egne rettigheder . Du har lige så meget ret til et job , familie og liv som alle andre har . Så hvis du føler , at du oplever nogen form for forskelsbehandling , rapportere det til det korrekte niveau af autoritet . I mange virksomheder , for eksempel det er ulovligt ikke at ansætte nogen, fordi han havde en kønsskifte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------