Position: hotel888 > 3 >

ading1a " u003e hvordan man kan have en kønsskifte u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e kender din kirurgiske muligheder

  

Kend Din kirurgiske muligheder

Når vi har besluttet at gå igennem med kirurgiske muligheder , skal en stor del af der tages højde . Efter alt , kirurger selvom var i stand til at gøre underværker for John Bobbitt ( af Lorena Bobbitt fame ) , det var et spørgsmål om simpel refiksation , når en mand bliver en kvinde , vil lægerne helt reform penis ind i en vaginal hulrum .
Det første skridt i at få operationen er at få din sag behandlet af både psykologer og læger , der vil i samarbejde beslutte, om du opfylder de ønskede kriterier for operationen . Disse læger vil ikke kun gøre den dom om din psykiske og følelsesmæssige stabilitet til at gå videre med proceduren , men hvis de klare dig, vil de også hjælpe dig igennem din overgang .
Som defineret af Harry Benjamin International kønsdysfori foreningens Standards of Care for Ligestilling Identity Disorders , der er opstillet flere kriterier den enkelte skal opfylde for at være berettiget til overgangsstøtte kirurgi . Disse omfatter :
1 . Lovpligtige alder af flertal i patientens nation ( 18 i De Forenede Stater ) .
2 . Tolv måneders uafbrudt hormonbehandling for dem uden en medicinsk kontraindikation .
3 . Tolv måneder af succesfulde , kontinuerlige , fuld tid , real -life oplevelse . Perioder for at vende tilbage til den oprindelige køn kan indikere ambivalens omkring proceduren , og bør ikke anvendes til at opfylde dette kriterium .
fire . Hvis det kræves af den mentale sundhed professionel , regelmæssig ansvarlig deltagelse i psykoterapi hele virkelige liv erfaringer med en hyppighed, der fastsættes af den mentale sundhed professionel . Psykoterapi er ikke altid nødvendigt , det er kun gives, hvis lægen mener, at det er
5 . Dokumenteret kendskab til de omkostninger , der kræves længder af hospitalsindlæggelser , sandsynligvis komplikationer og postoperative rehabilitering krav i en række kirurgiske metoder .
6 . Bevidsthed om flere forskellige kompetente kirurger . Dette er en tid, hvor du skal ikke tøve med at få en second opinion .
Du bliver nødt til at stole en hel del på dit læger . Det skyldes, at medicinalindustrien vil sikre, at du er så vidende og mentalt sunde som muligt , før du foretager nogen endelige beslutninger . Sammenslutningen omfatter også , hvad de kalder " Readiness kriterier. " Disse er meget mushier og subjektive vurderinger af læger , som omfatter :
1 . Påviselige fremskridt i konsolideringen af de skiftende kønsidentitet .
2 . Påviselige fremskridt i behandlingen med arbejde , familie og interpersonelle problemstillinger resulterer i en væsentlig bedre tilstand af mental sundhed ( Dette indebærer en mangel på problemer som sociopathy , stofmisbrug , psykoser og suicidalitet , for eksempel ) .
Hvis du har fuldført disse , vil du endelig blive klar til at møde dine potentielle operation . Seksuel kønsskifteoperation ( SRS ) er en kostbar procedure , at der for mandlige til kvindelige transseksuelle , er forholdsvis vellykket . En kønsskifte er ikke dækket af sygesikring . Der er flere dele til operationen , som kan omfatte en eller alle af følgende : . orchiektomi , penectomy , vaginoplasty og forstærkning mammoplasty
A vaginoplasty omfatter fjernelse af testiklerne til at skabe skamlæber . Det involverer også inversion af penis til at skabe en vagina , og dette kræver omfattende kirurgi og mange opfølgende besøg . Den gode nyhed er , at disse nybyggede vaginaer forbløffende ligner den virkelige ting .
Hvad forstærkning mammoplasty , kan den udføres , hvis lægen ordinerer hormoner , har kirurgen og patienten alle dokumenterede , at det efter under hormonbehandling i to år , patienten er stadig ikke godt ved sin kønsrolle .
Mange mand til kvinde transseksuelle har også kosmetisk kirurgi til feminize deres ansigtstræk og reducere størrelsen af deres adamsæble . Andre operationer kan omfatte : suge-støttede lipoplasty af taljen , næsekorrektion , ansigts ben reduktion ; face- lift og blephroplasty . Det er vigtigt at huske på, at de fleste af disse procedurer er irreversible .
Nogle personer vælger at få en del , men ikke alle, kirurgi , for økonomiske eller personlige årsager .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------